anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce in societatea noastra femeia ocupa locul 2?

Răspuns Câştigător
| Ecea a răspuns:

Si ce anume conduce femeia in societatea barbatilor domnisoara doctor?
Conduce masina barbatului? Banii lui?
Argumenteaza sa intelegem si noi.

Femeia este o specie minunata,frumoasa, suava, gingasa insa din pacate natura nu a inzestrat-o cu prea multa inteligenta.Tot timpul femeile au ales calea cea mai usoara, nu s-au complicat prea mult.

65 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Au scăpat feminazistele din bucătărie sau bărbatul lor a avut proasta idee de a le trage conexiune la Internet în bucătărie?

| AlinaaAli a răspuns (pentru kongeriket):

Wsm! drustratilor!
pun pariu ca in mai mlt de doua familii de la cei care ati scris aici, va lucreaza mamele sau surorile si tatici va stau acasa! si faceti aici pe smecheriilaughing

| EmaS a răspuns:

Bineinteles ca barbatul este capul, dar femeia este gatul.

| Ecea a răspuns (pentru EmaS):

Gatul unei broaste laughing

| EmaS a răspuns (pentru Ecea):

Da, asta in cazul in care el este capul broastei. Ha, ha!

| BebeStrumf a răspuns:

Locul2 pentru ca nu are forta fizica ca si barbatul; dar ea are locul1 in sufletul iubitului(barbatului)!

| MyObsession a răspuns (pentru BebeStrumf):

Există femei care fac sport şi îl iubesc.Fac karate, kickboxing de 10 ani, te rog.
Alina dumitru.
Expertă în judo.
Locul 1 Beijing 2008.
Cu locul 1, îţi dau dreptate dar sunt unii misogini care nu respectă asta.

| anonim_4396 explică (pentru MyObsession):

Ai dreptate mare

| Ecea a răspuns (pentru MyObsession):

"Alina dumitru.
Expertă în judo.
Locul 1 Beijing 2008.
Cu locul 1, îţi dau dreptate dar sunt unii misogini care nu respectă asta."

Eu sunt misogin,si accept asta,respect si ma bucur.
Insa exemplele sunt foarte putine spre deosebire de barbati.

La intrebarea de mai sus, iti pot oarecum raspunde.

"Tu inveţi singur medicina umană ca mine?"
Nu, dar nici tu nu studiezi muzica cum o fac eu.Aici discutam doar de hobby-uri.
"Tu înveţi singur psihologia ca mine?" Eu o stiu, o inteleg, nu trebuie sa o invat.Lucrurile care iti plac nu trebuie invatate ci intelese.
"Cine poartă în pântece 9 luni un făt fără să dea greş?" Doar voi.
"Cine e expert în ale culinarelor?" Cei mai mari bucatari din lume, sunt barbatii, este de necontestat.Eu spre exemplu,gatesc mult mai bine decat mama mea sau bunica mea,si totul este placerea, am furat meseria si am imbogatit-o dupa gusturile mele.
"Cine are grijă de copilul ei, îi dea să mănânce şi îl iubeşte ca pe ochii din cap?" Aici iti raspund cu un singur citat "Femeile îşi iubesc mai mult copiii, pentru că pot fi sigure că e al lor."
"Tu ai trăii fără femei?" De 2 ani asta fac si nu ma plang.Foarte probabil asta o sa fac si in viitorul indepartat daca nu o sa gasesc ceea ce imi doresc.
"Tu ai trăi fără iubire?"Asa ceva nu exista,daca spui ca inveti psihologie, ar fi trebuit sa stii ca este vorba de niste neurotransmitatori, circumvolutiuni si multe altele.Pot fi controlate sentimentele.
"Ce ar fi lumea fără femei?" Ce ar fi lumea fara barbati...

Egalitatea nu exista si nici nu o sa existe niciodata.Nu o spun cu rautate, ba chiar o spun cu parere de rau.Ca sunt exceptii, e normal.De cand a aparut viata pe pamant, masculul a dominat, el a fost ganditorul.In cazul oamenilor,femeia doar a intretinut atmosfera. Putine femei sunt in istorie...
Nu este o discriminare,nu vreau sa intelegi gresit,este realitatea,toti o cunoastem,doar ca putini o vedem si foarte putini o acceptam.

"Femeile nu au ce căuta în artă. Femeile nu știu nici să scrie, nici să picteze, nici să compună muzică, decât la nivelul lejer al întreținerii unui mediu plăcut" Adevarat sau Fals?

"Femeia ca și țiganul, iubește muzica, dar numai în măsura în care acea muzică îi permite să danseze" Adevarat sau Fals?

"Femeile sunt incapabile de abstractizare. "

"Ele nu sunt capabile să asimileze valoarea, nu știu ce înseamnă curajul, demnitatea, onoarea, discreția, modestia, controlul, fermitatea, munca, suferința. Femeile nu suferă, ele mimează suferința. De aceea, spre deosebire de bărbați, știu foarte bine să plângă."

Sunt foarte adevarate aceste lucruri, oarecum dureroase, insa asta este realitatea.Stiu ca o sa te dai exemplu pe tine si ca o sa ai argumente, insa eu vorbesc in general, si tot ce am spus se refera la 90 % din femei nu la toate.

| anonim_4396 explică (pentru Ecea):

Misiginule macata era barbat clar

| MyObsession a răspuns (pentru Ecea):

"Femeile nu au ce căuta în artă. Femeile nu știu nici să scrie, nici să picteze, nici să compună muzică, decât la nivelul lejer al întreținerii unui mediu plăcut" Adevarat sau Fals?
Fals.
Pictez şi desenezincredibil.
"Femeia ca și țiganul, iubește muzica, dar numai în măsura în care acea muzică îi permite să danseze" Adevarat sau Fals?
Ascult death şi black metal.
"Femeile sunt incapabile de abstractizare. "
Nu comentez.

| anonim_4396 explică (pentru Ecea):

Esti gay sa stim?

| anonim_4396 explică (pentru MyObsession):

Nul baga in seama e posedat de diavol maine ma duc sa-i fac slujba pe nimic cu laptopul ma duc la popa

Stiam ca o sa te dai exemplu.Stiu ca esti un exemplu bun,dar asta nu inseamna ca toate femeile sunt ca tine.
Era vorba de arta,vreau sa imi spui si mie o femeie care a facut istorie ca Picasso,Dalí,Da Vinci sau ca Mozart,Wagner,etc.
Ok,tu asculti rock,si foarte probabil nu mergi in cluburi,insa resul? Cate sunt ca tine? Te-ai uitat in jurul tau?
Stai pe un site unde ipocrizia este in floare,nu ai realizat inca ce vreau sa spun eu?

Si pana la urma,ai rabdare,momentan esti un copil, gusturile se pot schimba, eu am suferit multe schimbari in viata mea pana sa imi creez o personalitate.Ai drum lung si tu,dar din fericire esti pe calea cea buna momentan.O sa vedem mai tarziu cat de vulnerabila esti.
Am avut un prieten foarte bun care ma copia in tot ceea ce faceam eu,ii placea stilul meu de viata,ii placea muzica mea,cercurile mele si multe altele.
In momentul acesta el are doar prieteni tigani,umbla toata ziua pe strazi, sparge magazine si talhareste oameni, se drogheaza in prostie si multe altele.
Am invatat din asta ca nu este bine sa pariezi pe oameni.

| Ecea a răspuns (pentru anonim_4396):

Observ ca dialogul nostru un o sa aiba curtoazia si fluiditatea pe care mizasem initial.

Cum ai dedus tu asta?

| FlorinDiablo a răspuns (pentru MyObsession):

Ba da desteapta esti tu faci pe dracu ghem tu esti multifunctionala ca robotul de bucatarie hai jet de aici ca mi sa scarbit de prostia ta si de cat te lauzi atat

De la 10 ani sunt asa.
Ma rog.

Caracterul unui om se formeaza intre 17 si 20 ani.
Abia apoi urmeaza perioada maturizarii.
Ai timp destul.
Tine-o tot asa.

Da,o să mai cresc şi o să mă schimb, dar gusturile nu.
Clar.

Răspuns utilizator avertizat
| Sentinel a răspuns:

Pentru ca permite.

| shadovv a răspuns:

De unde ai dedus asa ceva?

| anonim_4396 explică (pentru shadovv):

Vad in jurul meu prea mult misogism adus femeilor

| shadovv a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta e pe plan personal. E o variabila a societatii. Fiecare priveste un lucru diferit. Cand tu spui ca femeile ocupa locul doi, este parerea ta (si probabil este si a altora), dar nu o axioma.

| IMC90 a răspuns:

Imi pare rau sa va dezamagesc, dar 90% din oameni sunt cretini, nu conteaza sexul laughing
In viata fiecare isi stabileste prioritatile, nu exista o societate perfecta, nu exista un exemplu comun de moralitate.

| DrunkenRat a răspuns:

In secolul actual toti sunt absolut egali (la nastere). Evolutia lor depinde de cum aleg ei sa evolueze. Si acum, ca raspuns la intrebarea ta, femeia a ocupat locul 2 in societate. Acest lucru a incetat in momentul in care sau inventat metodele contraceptive. Daca este o coincidenta sau chiar are o logica acest fapt, ramane la latitudinea ta.

| Narcis2007 a răspuns:

E mult mai slaba fizic, trebuie protejata + in mare parte ce a spus Ecea

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Cum ai dedus tu ca femeia ocupă locul 2?

| FlorinDiablo a răspuns (pentru ImiPlaceSaEnervezLumea):

Foarte simplu inca din biblie femeia e pusa pe locul 2 si in plus femeile au fost sclave pe plantati vezi sclava izaura era femeie

| FlorinDiablo a răspuns:

Femeia din punctul meu de vedere trebuie sa ocupe locul 2 deoarece:Femeile sunt mai putin inteligente decat barbatii desi femeile si barbatii au drepturi egale, Acum sa nu generalizam sunt si femei mai inteligente ca barbatii dar in medie femeile inteligente sunt mult putine decat barbatii.Si inca un aspect si cu asta termin, din cele mai vechi timpuri femeile au fost sclave si cu aceasta mentalitate s-a cam ajuns si in ziua de aziwinking

| AlinaaAli a răspuns (pentru FlorinDiablo):

Serios ca aici ai cam gafat si sa iti spun de ce exact cu cuvntele talewinking de exemplu afirmatia ta "Femeile sunt mai putin inteligente decat barbatii" e o maare prostie si as vrea sa imi spui si mie cum ai dedus asta? intr-adevar meseriile de barbati sunt mai banoase, sunt multe femei care cu "prostia" lor tin o familie intreaga si barbatul nici nu are loc de munca! si cat despre faptul ca "femeile au fost sclave " asta a fost acum 2000 de ani,nu stiu daca ti-ai dat seama in ce secol suntem! bine,daca e sa privim din alt unghi ca sunt barbati,da barbati pe naiba,niste animale mai bine zis, care isi bat nevestele si etc, aia sunt niste frustrati care nu sunt in stare sa se bata cu unu' pe masura lui si isi varsa nervii pe nevasta! si intr-adevar la faza asta femeile sunt proaste ca la prima palma ar trebui sa il lase acolo si sa il mai si injunghie in somnlaughing

| Couragebv a răspuns (pentru AlinaaAli):

Mai Florin e inca copil, intelege-l

| FlorinDiablo a răspuns (pentru AlinaaAli):

Daca vrei sa ne certam pe tema asta ne putem certa prin mess mail etc nu am chef de cearta este o parere personala si o poti trata ca atare fie daca iti convine sau nu

| FlorinDiablo a răspuns (pentru Couragebv):

Bine ca esti tu major(a)winking

A avut dreptate Couragebv. esti doar un copil! cum te-am contrazis putin cum hoopa la cearta! a-ti exprima punctul de vedere nu inseamna a te certa, intelegi scumpete?
asa ca, sorry dar chiar nu am chef de cearta cu copii care habar nu au ce vb!
La revedere!

| MyObsession a răspuns (pentru FlorinDiablo):

Mă dobitocule, sunt cu mult mai deşteptă ca tine.
Tu inveţi singur medicina umană ca mine?
Tu înveţi singur psihologia ca mine?
Sunt clasa a 9 a şi mă gândesc la facultate de pe acum, învăţ lucruri care ar trebui să mă înveţe un expert şi tot le înţeleg!
Cine poartă în pântece 9 luni un făt fără să dea greş?
Cine e expert în ale culinarelor?
Cine are grijă de copilul ei, îi dea să mănânce şi îl iubeşte ca pe ochii din cap?
Tu ai trăii fără femei?
Tu ai trăi fără iubire?
Ce ar fi lumea fără femei?

| FlorinDiablo a răspuns (pentru AlinaaAli):

In prrimul rand nu sunt scumpete chiar daca folosesti termenul ironic, si din discutii contradictorii se aprind scantei, Dar ia spune mai tu majora cati ani ai de te dai asa rotunda?

| FlorinDiablo a răspuns (pentru MyObsession):

Fa vorbeste frumos in primul rand, Tu te dai mare la apa mica ca faci tu ca dregi tu faci pe dracu cine stie ai vazut si tu titluri de carti si acum ti le insusesti.Si ca sa iti demontez toate concluziile idioate pe care tu le-ai expus iti voi dovenii:Cine poartă în pântece 9 luni un făt fără să dea greş? Exista si primul barbat care a nascut vezi google.ro deci nu e musai femeie.
Cine e expert în ale culinarelor?
Se stie ca cei mai buni bucatari sunt barbatii sunt studii care arata astawinking
Cine are grijă de copilul ei,îi dea să mănânce şi îl iubeşte ca pe ochii din cap?
Si un barbat poate sa hraneasca un copil si sa il iubeasca asta nu tine strict de femie.
Tu ai trăii fără femei?
Da as trai insa fara femeie nu pot perpetua specia, deci eu pot trai
Tu ai trăi fără iubire?
Cum am trait si pana acum traiesc si de acum incolo fara iubire de la nimeni
Ce ar fi lumea fără femei?
Cred ca ar fi mult mai buna deoarece sunt multe femei proaste asta nu inseamna ca toate sunt proaste desi tu faci parte din categoria aceasta, Fara femei populatia terei ar stagna si sar stinge usor usor...Si in biblie este mentionat ca femeia e ispita deci inca din religie ia cade iar pe locul 2. Sper ca ti-a placut cu team demontat toate ipotezele

Nu ma dau rotunda, am 22 de ani dar la varsta asta stiu mai multe despre viata decat crezi tu! daca vrei hai sa vb pe mess ca sa vezi cat de rotunda ma daulaughing
id alinalazea75

| Ecea a răspuns (pentru AlinaaAli):

Ce stii despre viata?
Eu nu am reusit sa aflu mai nimic, sunt foarte curios.
Pana acum am cazut de acord cu asta :
-O viaţă care nu este aprofundată, nu merită trăită.
-Suntem născuţi pentru a muri.
-Viaţa nu numai că n-are niciun sens, dar nici nu poate avea unul.

Spune-mi si mie ceva nou.

| AlinaaAli a răspuns (pentru Ecea):

Hellooo!
sunt baieti care la varsta de 25 de ani stau acasa pe banii parintilor ca nu au unde sa lucreze,nu sunt in stare sa isi termine nici macar liceul,sau in cel mai fericit caz fac scoala de arte si meserii sa nu mai vb de o facultate ca su aia daca o fac,sigur e facuta cu pile!
si apoi nu isi gasesc de lucru si stau pe garduri si prin parcuri rezemati zi de zi si fluierand ca nu au ce face,ca bani,da mama si tata!
in schimb,o fata,isi gaseste repede de lucru,chiar daca nu are liceul terminat,tot gaseste undeva,ospatara sau femeie de servici,etc!
insa, sunt foarte putine fete care nu isi termina liceul!
asa ca nu mai comentati! poate si tu esti unu dintre ei! sau oricare altul!
sau cate femei merg la munca si barbatii lor stau acasa ca nu isi gasesc de lucru! si ce fac? stau pe banii femeilor, clar!
in fineoh go on nu mai comentez pe subiectul asta!
ciao!

Si inca ceva si gata! chiar nu mai am de gand sa vb despre asta dupa ce imi raspunzi!
aseara vorbeai ca un om matur care le stie pe toate! banuiesc totusi ca ai o varsta cat de cat inaintata daca noi suntem mici copii pe langa tine!
si daca tu esti asa barbat spune=ne si noua realizarile tale pe plan profesional!
fara sa sari calul, cu vrajeli si minciuni!

| MyObsession a răspuns (pentru FlorinDiablo):

"Fa".
Barbatul acela a nascut datorita unor organe femeiesti.
Noi, femeile deja le avem fata de el care a facut transplant.

Realizarile mele pe plan profesional?
Pai,am terminat un liceu de muzica,am fost olimpic si primul clarinetist din tara care a participat la Lira de Aur.
Am fost in orchestra Maria Tanase.
Am multe scoli/cursuri facute, am cunostinte in multe domenii.
Am un apartament si o masina.
Oarecum ma intretin singur, lucrez de la 18 ani in diferite domenii, insa nimic stabil.

Am 21 de ani.

Sunt de acord cu tine, barbatii isi gasesc mult mai greu de munca.Este foarte adevarat, insa depinde si ce fel de munca.In constructii poate merge oricine sau ca ospatar.
Femeile au mai mult succes si datorita faptului ca le ajuta fizicul,barbatii sunt mai mult bazati pe psihic.
Si eu in acest moment imi caut de munca,insa gasesc foarte greu,deoarece caut o munca stabila,nu munca de teren,nu contructii, barman sau munci in care trebuie sa depui doar efort fizic.
Nu stiu ce fel de barbati sunt aceia care traiesc pe banii femeilor, eu in toate relatile mele am fost intr-un mod indirect nevoit sa intretin capricile femeilor.Nu le dadeam eu bani de mancare, insa masa la restaurant eu o plateam...Nu le plateam eu abonamentul dar telefonul era cumparat de mine...Stateau la mine insa doar eu plateam apa,gaz,curent,intretinere,etc desi aveau cheaia de la apartamentul meu si libertate sa faca ce vor ele.

Cunosc si eu persoane care profita de femei,eu am respect pentru mine, am orgoliu, nu ma pretez sa iau nici macar 1 ban de la o femeie.

Ce sa zic/felicitari! credeam ca esti unul dintre copii care intra aici doar asa de plictisela!
ai dreptate,sunt femei care se uita la barbati cat de gros au portofelul,insa,cred ca o masa la un restaurant e de datoria baiatului sa o plateasca,nu? sau un suc,o cafea,etc! asta la inceput ca s faci impresie bunatongue dupa ce deja ai o relatie stabila,unde ambii isi cunosc situatia finaniara si mai ales ca stau impreuna parerea mea este ca ar trebui impartiete cheltuielile,cel putin eu nu as putea sa stau la cineva in casa fara sa platesc si eu ceva acolo,si intr-adevar sunt si femei care stau asa fara rusine pentru ca le place sa fie intretinute dar sunt care stau pentru ca nu au posibilitatea ca sa plateasca si ele!
daca e sa ne luam dupa religie,femeie e ispita,pacatoasa,etc, dar in viata reala nu cred ca femeia e pe locul 2, poate nici pe 2 cred ca femeia trebuie sa aiba drepturi egale cu barbatul!

Sunt foarte multe femei care se uita la grosimea portofelului.
Am avut o perioada in viata mea cand eram jucator, si aveam destul de multi bani in fiecare zi.Brusc lumea mea s-a schimbat,femeile erau mult mai atrase de mine si auzeam in jurul meu numai "uite draga,asa barbat sa ai in casa".Am fost pur si simplu marcat,nu mi-a venit sa cred ce putere are banul in societate si cum schimba oamenii.
Desiur,o masa la restaurant nu inseamna nimic, insa eu spre exemplu am o prietena care de fiecare data imi plateste consumatia, spune ca este placerea ei sa ma invite in oras.Nu am inteles-o niciodata,intr-un final am ajuns sa nu ne mai vedem din cauza asta.Pur si simplu nu pot accepta.
Nu sunt genul de om care incerc sa fac o impresie buna,ba chiar din contra,imi place sa fiu natural,prefer sa fiu urat pentru ceea ce sunt decat sa fiu iubit pentru ceea ce nu sunt.O cafea,un suc, astea sunt nimicuri, prea putin imi pasa.Prefer sa fac o impresie buna sau proasta asa cum sunt eu, nu sunt genul care merge la o intalnire cu un trandafir in dinti.Nu tin cont daca sunt apreciat sau nu.Au fost multe cazurile in care o persoana si-a facut o impresie proasta pentru ca spun lucrurilor pe nume si sunt sincer.
In fine...

Eu nu as accepta ca cineva care locuieste la mine sa plateasca ceva.Din moment ce am acceptat sa locuiasca pe o perioada scurta sau indelungata la mine, mi-am asumat raspunderea si sunt constient de cheltuieli.Cat timp nu platesc capricii nu ma deranjaza, ba chiar din contra este o placere.

Eu nu ma iau dupa religie, prea putin imi pasa de religie.Nu o sa fiu niciodata influentat in gandire de religie.

Avem drepturi egale,prin constitutie,nimeni nu este mai presus.
Nu suntem egali din alte puncte de vedere, am spus mai sus.
Femeile sunt stapanite de sentimente, pe cand barbatii de ratiune.Asta face diferenta si de aici pleaca toate.
Oricum,iti pot scrie un roman intreg despre perfiditatea oamenilor in general, nu doar despre femei.Pot spune multe lucruri si despre barbati, fiecare le avem pe ale noastre.
Problema mea este ca femeile nu au fost atat de capabile sa scrie istorie cum au facut-o barbatii.In zilele noastre,foarte multe dintre femei se injosesc si se folosesc de fizic pentru a obtine ceva,in schimb barbatii nu pot optine decat cu capul.
Este perceputa oarecum prost si ideea de misogin. Spre exemplu eu ma consider misogin,insa asta nu inseamna ca nu respect o femeie,nu sunt de acord sa avem aceleasi drepturi,etc. Am ajuns la aceasta concluzie ca femeile aleg calea cea mai usoara si tot timpul ele merg unde le este mai bine.Ele nu cunosc suferinta,onoarea,discretia,modestia. Mimeaza,sunt doar niste actrite foarte bune inviata reala.

Am intalnit in viata mea multe femei destepte, inteligente, care m-au invatat foarte multe.Am avut modele de viata femei, insa aceste femei sunt destul de rare.In schimb,barbati cu capul pe umeri,ganditori,calculati, experimentati, etc am intalnit si intalnesc mult mai des.

| kongeriket a răspuns (pentru Ecea):

Ai o răbdare de fier omule. Pe bune. Poate ești mai nou.
Acum un an jumate stăteam și eu pe TPU să explic fiecăruia în parte și porțiuni din comentariul tău parcă le-aș fi scris eu.

Varianta pe scurt e simplă: Fătucile din ziua de azi vor toate avantajele egalității și toate avantajele patriarhatului (în care bărbatul avea obligația de a o întreține - pe lângă dreptul de a dispune de ea cum vroiește).
Ia ghici, nu merge-așa!

| Ecea a răspuns (pentru kongeriket):

Depinde de subiect, pot sa am multa rabdare(sunt jucator de poker, astept 2 ore sa imi intre o carte).
La inceput explicam si mai detaliat, dar acum m-am lecuit, unii oameni nu vor sa gandeasca.

| XDarkAngel a răspuns:

Poate ca asa era in vremurile stravechi, pentru ca atunci biserica avea mare influenta (acum televiziunea) asupra societatii, iar biserica considera ca femeia este o fiinta malefica si pacatoasa, pentru ca Eva l-a tras pe Adam in pacatul stravechi. Oricum, in ziua de azi, dar si atunci, femeia are foarte multe calitati, cam cat ale barbatului. Pacat ca se considera ca calitatile barbatului sunt mai importante. Dar femeia are o calitate mai superioara decat toate ale barbatului la un loc, poate naste! Si de aceea s-au creat aceste doua tipuri de oameni, pentru ca se completeaza intre ele. Si nu ca barbatul e puternic si destept, iar femeia doar frumoasa, pentru ca intr-un fel femeia e mai desteapta decat barbatul. Barbatul in general se i-a dupa judecata mintii, iar femeia dupa cea a inimii. In rest totul tine de scoala. Pentru ca femeia nu avea drept la scoala mai de mult se considera ca e proasta, dar femeia poate judeca si dupa minte si dupa inima, iar barbatul nu prea. Deci noi ne completam astfel: barbatul e puternic si inteligent (dupa judecata lui), iar femeia e frumoasa si inteligenta (dupa simturile ei).
NU se poate face acest intreg daca o parte e considerata mai inferioara!

| IMC90 a răspuns (pentru XDarkAngel):

1) ''Ca calitate'' este cacofonie

2) Nu exista ''mai superioara'', superioara este superlativul absolut.

3) Nu exista ''judecata inimii''. Creierul este singurul organ care ne deosebeste de restul animalelor, inima este comparabila cu a unui iepure.

| XDarkAngel a răspuns (pentru IMC90):

"judecata inimii" adica are sensibilitate, iar simturile ei o fac sa judece mai natural. Ca in cazul barbatilor care sar la pat cu orice femeie si a femeii care nu pot face asa ceva decat atunci cand iubesc persoana respectiva. Si multumesc pentru corecturile gramaticale domnule profesor.

| IMC90 a răspuns (pentru XDarkAngel):

Sunt tare curios cat de natural judeca prostituatele laughing tot asa sensibile sunt? sau cumva depinde de la individ, si nicidecum de la sex la sex?

| XDarkAngel a răspuns (pentru IMC90):

Oricum ar fi, nu spun ca ce am spus eu in raspunsul meu e corect. Fiecare cu parerea lui, dar stiu, a mea nu are sens. Oricum, nu vreau sa ne certam. Eu vorbeam la general. N-am vrut sa ne contrazicem.

| Fishhh a răspuns:

Mi se pare mie sau ocupa chiar locul 1? Sau daca e sa luam cum zici tu pe locul 1 e banul, bineinteles pe locul 2 e femeia...

| anonim_4396 explică (pentru Fishhh):

Multi barbati se considera stapani casei crede-ma ca asa e

| Fishhh a răspuns (pentru anonim_4396):

A fi stapanul casei nu inseamna a fi locul 1 in societate... sau familie.Doar pentru ca te crezi nu inseamna ca esti

| anonim_4396 explică (pentru Fishhh):

Clar ca asa e dar asta nu inseamna sasi bati nevasta?

| Fishhh a răspuns (pentru anonim_4396):

E clar ca nu prea stie lumea ce inseamna valori sociale. Poti sa o bati cat vrei tot nu o sa fi "numarul 1", dimpotriva... te indrepti usor spre 0

| danafatu a răspuns:

Traim intr-o societate a barbatilor, condusa de femei!winking

| Ecea a răspuns (pentru danafatu):

Si ce anume conduce femeia in societatea barbatilor domnisoara doctor?
Conduce masina barbatului? Banii lui?
Argumenteaza sa intelegem si noi.

Femeia este o specie minunata,frumoasa, suava, gingasa insa din pacate natura nu a inzestrat-o cu prea multa inteligenta.Tot timpul femeile au ales calea cea mai usoara, nu s-au complicat prea mult.

| eliaclodia a răspuns:

E normal. Sunt chitibusuri psihice si eu sunt multumita pana la un punct. Traim intr-o natura care cere forta fizica si realism, mai mult decat sentimentalism. Pozitia 2 ma protejeaza, dar uneori ma si incomodeaza. Cand nu am ales eu, ci am fost obligata, sau un mascul se tot baga in seama, parsiv protector, deci protector pe naiba. Are un orgoli la testosteron. Deci vin cu intrebarea: de ce locul 3 exista si cand nu vreau si imi umbla la slabiciuni, cotrobaie? Adica am raspuns, razboi de testosteron. Dar ce faci? Lupti de pe locul 2?

| eliaclodia a răspuns (pentru eliaclodia):

Cunosc astfel de persoane, care stau mereu in umbra pe locul 3, chiar cand nu cunosti, cu ochii pe sexul celor 2. Cand apare intr-o pagina pe TPU provoaca razboi simpla sa prezenta. Deci e printre noi. \Ghiciti care? E dibaci, nu-ti dai seama ca el a transmis sentimentul de razboi intre1 si doi. Va zic dupa cum a procedat intr-un text ambiguu...de partea cui era, plus o nervozitate mare. Adica v-am zis deja. Am ametit. Fir-ar al dracu de inconstient parsiv.

| aclean a răspuns:

Femeia ocupa locul 2 pentru ca alt lucru sa ocupe locul 1. E logic!

| anonim_4396 explică (pentru aclean):

Ma misoginule

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Baga-mi-as ursuletii de plus langa mormanul de reviste porno, s-au facut si statui cu femei, ce naiba mai vrei? vrei la intonarea unui imn national sa aducem prima data omagii femeii, ca sa nu uitam cine ne-a dat viata, cine o sa fuga cu coechipierul de pe tusa, cine mi-a golit contul?
Ma duc sa-mi fac un ou prajit...asa, din canibalism si misoginism fata de partile feminine!

| catalin4ic a răspuns:

Hi all like this photo please http://www.facebook.com/....../photo.php