Eu consider că totul ţine de educaţie, de obişnuinţă şi de obiceiurile unui anumit popor, pentru că există şi ţări, unde sărutul pe gură (nu cel franţuzesc, evident) nu are neapărat o tentă sexuală.
Deci, unul dintre răspunsurile la întrebarea ta ar fi: aşa am fost crescuţi/educaţi. Ţine de mentalitate.
Fiindca un sarut intre 2 parteneri arata dragostea de cuplu
un sarut pe obrazul copilului tau ...arata alt fel de dragoste! Dragostea materna!
Sint mai multe moduri de a iubi si deci s-au dezvoltat si modurile de a o arata.Intr-un cuplu dragostea lor implica si sexul si deci are loc acel schimb de fluide de natura sexual al lui queerkulture.
Eu vreau sa-mi frec nasul imens de al altcuiva ca si eschimosii!
De ce nu-si baga o mama limba pe gat copilului? It might be cute in some awkward incest parents/kids relationship, but it's wrong!
http://www.youtube.com/watch?v=2yqUpypQwGs
Sărutul pe gură e ca sexul oral: în sine e un act dezgustător. E nevoie de atracţie sexuală pentru ca oamenii să uite de asta şi să le placă.
Sarutul pe buze e ceva mult mai intim decat cel pe obraz. Dar asta nu opreste ca unii parinti sa-si sarute copii si pe buze. Toata aceasta chestie tine de fiecare persoana in parte si nu are o anume explicatie. E un gest pe care persoanele le fac pentru a-si manifesta dragostea.
Pentru ca atunci cand doi oameni se saruta pe buze, organismul elibereaza endorfine, care acestea la randul lor elibereaza hormonii sexuali necesari imperecherii.In momentul cand doi oameni se saruta pe obraz, acel sarut are un sens prietenesc, fara conotatii sexuale.Am incercat sa-ti raspund cat mai "tehnic" si mai putin din punct de vedere moral ca sa zic asa
Sebastian1236882 întreabă:
Denes_Matyas_1970 întreabă: