| RAY a întrebat:

De ce isi doresc uni viata de apoi? eu unu as spune sa incercam ca in viata asta sa o facem mai buna, ca e singura de care stim sigur ca exista

33 răspunsuri:
| IIIshaneIII a răspuns:

Bine puncat, eu nu cred in asa zis-ul suflet, reincarnare etc, cred ca viata actuala trebuie apreciata si sa ne bucuram de toate lucrurile bune ce ni le ofera

| SmonekStyle a răspuns:

Multi oameni nu mai suporta dramele din viata lor. Avem multe decizii de luat si e uneori prea greu, pur si simplu vrei sa te eliberezi de tot, sa nu mai ai nici-o grija. Nu se mai gandesc la viata de apoi, se gandesc numai la dorinta de libertate. Aceasta e parerea mea, sper ca te-am ajutat cu ceva, bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur.Incercam sa o facem mai buna.Cat de buna putem.Dar cine n-ar vrea fericirea eterna?))

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Dar e o iluzie, de ce sa nu avem parte de fericire aici pe pamant

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

"E o iluzie"Pentru tine.Si totusi, si ce daca ar fi asa? Iluziile sunt omniprezente.Mai ales alea intunecate))
Avem parte si aici.Adica,eu am.Presupun ca si tu.Dar fericirea de aici e infima fata de cea de dincolo.Nu ca tu ai increde in asa ceva.

| ZGEBYUSMEXIMUS a răspuns:

Edgy

| Lioana a răspuns:

De ce isi doresc oamenii viata de apoi? Pentru ca viata asta e efemera si trece mult prea repede. Ei spera la o continuare si nu e nimic rau in asta.
Sa facem viata asta mai buna! Da, e o recomandare buna pentru toata lumea. Dar sa fie mai buna pentru toti.

| IIIshaneIII a răspuns:

E total grsit sa crezi in ceva inexixtent-viata de apoi, atunci inseamna ca renunti la a incerca sa iti prelungesti pe cat posibil viata actuala

| ionutborcea a răspuns:

Işi doresc viața de apoi doar credințioasi care chiar cred în Dumnezeu s-au satanisti e la fel ca credința în Dumnezeu dar e opusul binelui unii îşi doresc iadul alți Raiul de aia

| Legion7X a răspuns:

Pentru că sunt două tipuri de oameni
- oameni care cred în Dumnezeu prin urmare cred și în viața de apoi considerând moartea un dar ceresc o poartă însemnând eliberare de pe acest pământ chinuitor.
- Și oameni care nu cred în Dumnezeu deci nici în viața de apoi considerând că ăsta este raiul ăsta este iadul și nu există nici un ajutor deci fiecare luptă pentru el ca să facă față.

| Mclaren12 a răspuns (pentru RAY):

Cine a zis ca viata de apoi ar insemna fericire eterna?

Poate in viata cealenta eu sunt fericirea ta si tu a mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Vrei sa ma determini sa devin atee si nu stii cum?))

| Legion7X a răspuns:

Nu ai cum să crezi în Dumnezeu și să nu crezi în viața de apoi deoarece totul se leagă ca o zală. Dacă spui asta
ai rupt o piesă dintr-un puzzle care formează un complet iar fără acea bucățică nimic nu capătă sens.
Înseamnă nu există nici-un rai sau ceva ceresc extraordinar deci nici Dumnezeu.
nu gândești ce vorbești?
însuși Dumnezeu reprezintă viața de apoi
despre care tot afirmi că nu crezi cel puțin așa se spune.
Sunt două lucruri care nu pot exista una fără cealantă la fel ca și viața și moartea
Nu ai cum să-ți prelungești viața sau să ți-o faci mai lungă poate mai bună da în sensul de banii, câștiguri, etc în rest este punct întodeauna nu virgulă cel puțin în dimensiunea asta mai departe ar putea fi multe virgule dar nu se știe.

Și dacă ai fi ateu nu este nici-un păcat
Dacă ești cu un suflet bun, vei face bine involuntar sau inconștient ghidat de propria ta voință să nu iți asta involuntar.

Asa mult isi doresti si tu, ce romantic.

| Clorox a răspuns:

Care-i farmecul sa astepti pentru o lume de dincolo mambo-jumbo cand poti avea ce vrei acum, eu asta zic...
Dar na, trebuie sa existe si persoane care se gandesc diferit.

| PumpkinDoll a răspuns:

Pentru ca le e frica sa accepte ideea ca nu mai exista nimic dupa viata,pur si simplu, ii sperie ideea ca dupa ce mori nu mai este NIMIC. Oricum cand o sa fii mort n-o sa fie deloc rau pentru tine, decat pentru cei dragi. Unii chiar daca nu mai cred asa de mult in viata de apoi tot continua sa se minta ca totusi e ceva dupa, pentru ca ii face sa se simta mai bine, asa faceam eu inainte sa devin ateu

Răspuns utilizator avertizat
| Freya1 a răspuns:

Dupa ce ai vazut ce e in viata asta cine nu mai spera sa existe alta?

| anonimg a răspuns:

Adevarul este ca trebuie sa apreciem tot ce ni s-a dat: si viata aceasta, dar si cea viitoare.
De fapt lucrurile merg mana-n mana: ne vom bucura si de cea vesnica(viitoare) daca pe aceasta o vom trai asa cum trebuie: sa traim frumos si inaintea oamenilor, si inaintea lui Dumnezeu.

| RAY explică (pentru anonimg):

Tu nu poti dovedi a doua viata e doar o iluzie

| J0B0MAT a răspuns:

Bine,tu.

| RAY explică (pentru J0B0MAT):

Poftim?

| J0B0MAT a răspuns (pentru RAY):

Adică e o perspectivă bună, uff.

Super,o zana este de acord cu mine

| J0B0MAT a răspuns (pentru RAY):

Regină plzz

Cum doresti tu ingeras

| Clorox a răspuns (pentru DracuIa):

Daca ar fi sa ne gandim ca pana la urma murim hai sa ne sinucidem toti ca mna, murim.
Nu e bine sa gandesti asa, nimeni nu stie daca exista ceva pe lumea cealalta si nu-mi irosesc viata ca sa aflu, fac tot posibilul sa-mi fie bine aici, sa ma distrez, sa realizez ceva si sa mor impacat.
Cred in mai bine, ce te face sa crezi ca n-o fac? Cred in binele pe care-l pot face aici, mie, nu in binele pe care ''l-as primi'' in nu stiu ce lume cu unicorni.
Explica-mi si mie ce crezi tu ca poti avea pe lumea cealalta si dovedeste ca-i plauzibil.