anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce iti place sa filozofezi? Esti pasionat sau doar plictisit?

11 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Nu stiu, e doar o stare.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Ion fuma câte 20 de țigări pe zi, Vasile fumează câte 15 țigări pe zi.

| anonim_4396 explică (pentru мιнαɛℓα36):

Ana are mere. Magdalena are portocale de Sicilia, iar Claudia are 2 pepeni. Care e mai castigata din punct de vedere al libidoului?

| мιнαɛℓα36 a răspuns (pentru anonim_4396):

De unde pepeni pe vremea asta?hee hee

| IMC90 a răspuns:

Avand in vedere ca reptilienii formau o civilizatie ce astazi se releva la nivel spiritual prin puterea mass-mediei de a hipnotiza pe oricine, iti induc la nivel de aura energetica faptul ca filozofia este un subiect normal, nu batut cai verzi pe pereti de catre oamenii ce n-au o viata laughing Te bombardeaza acum energetic precum Moise l-a bombardat pe Iernorin Valaoteanu in Galea Galileei.

| Claudiuu a răspuns:

Sunt pasionat de plictiseala.Mereu cand sunt plictisit gasesc ceva nou la care ma pricep.

| RAY a răspuns:

Sunt insurat cu filozofia

| WhatheWow a răspuns:

Daca atunci cind incerci sa dai sens intrebarilor tale se numeste filosofie, atunci da, citeodata filosofez.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sa filosofes? baba si mitraliera, nici nu stiu ce-i aia si din cauza asta cand citesc o intrebare mi se pare ca e scrisa in klingoriana si ma uuuuit la ea ca bou la poarta noua

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt pasional, nu pasionat... fiind si nitel pesimist, ma incadrez perfect in tipar!
Dar tie de ce iti place sa ne plictisesti?

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu-mi place sa ma plictisesc doar eu, d-asta. Asa ca voi impartasi plictiseala cu voi.
Dar tu de ce esti un poser?

Întrebări similare