Stai fain, mie-mi sunt indiferente. Pana si cele care ma iubesc, nu-mi sunt decat simpatice.
Ca sa indeplinim porunca lui Hristos. Glumesc, nu cred in asa ceva. Este un paradox al vietii. Si mie mi s-a intamplat. "Polii opusi se atrag". Poate ca persoanele care ne urasc tocmai de aceea ne atrag mai tare, pentru ca stim ca ne urasc si vrem sa le facem sa ne iubeasca. Cred ca stiu de ce ai pus aceasta intrebare. Mult succes in dragoste!
Ii iubesti pe cei care te ignora si ii ignori pe cei care te iubesc. Stiu! Stiu cum e! Nu stiu nici eu exact, dar e ceva foarte comun.E vreo lege a naturii, cine stie?
Hey! Pentru ca asa suntem noi, oamenii. ii iubim pe cei care ne urasc si ii uram pe cei care ne iubesc. -_-
Pt ca indragim cam tot ce nu coincide cu normele clasice.Un tip frumos, care nu a mintit si nu minte niciodata, care nu te-a ranit si nu te-a facut sa suferi, care iti aduce mereu flori si bomboane de ciocolata, care sta cu nasul in carti mai mereu, n-o sa te atraga pentru ca asta iti doresti.Pe cand, atunci cand apare fat frumos deghizat intr-un smecher de cartier, lucrurile se schimba.Tocmai nonconformismul lui te atrage atat de tare.Referitor la intrebarea ta, cred ca ai facut deja legaturile.
Poate pentru ca in ele gasim ce nu gasim in celelalte... si poate ca acea ura noua ne face bine... E o intrebare surprinzator de sentimentala. si eu as intreba asta. pentru a vedea parerile altora. poate ca asa suntem facuti ca pe persoanele pe care le iubim sa ne urasca. cazuri si cazuri.
ce tare,am (o) dubla personalitate! nu le iubim cu adevărat,cred poate suntem atrase de ele uneori,da genul asta de relație umana devine obositoare și la un moment dat,ne dam seama ca am evoluat,am trecut de faza asta...cel puțin, e asa, dacă "au" un motiv foarte bun sa ne "urască"
Thealchemist, am spus ca am generalizat. Iubesc persoane care ma urasc, si nu sunt singura.
Ok, si atunci de ce sa nu fiu una dintre ele? nu esti dreapta daca iubesti numai anumite persoane care te urasc, eu te urasc sincer, de ce sa nu-mi dai si mie ce le dai lor?
Vorbeşte în nume personal. Nu mi s-a-ntâmplat niciodată şi mă-ndoiesc că mi se va întâmpla vreodată.
Daca iubim doar pe cei ce ne iubesc, ce rasplata mai asteptam? Trebuie sa iubim si pe cei ce ne urasc.
Kongeriket, am zis ca nu sunt singura, nu ca toti sunt in aceiasi situatie.
thealchemist, ma refer la persoanele care m-au facut sa ma atasez de ele insa am realizat ca ele ma urasc.
@NachtİmОҝtobεr atenție!"vampirismul "sentimentelor poate merge mult prea departe!
andreea_6939 întreabă:
anonim_4396 întreabă: