Nu ştiu dacă îmi iubesc viaţa, cred că viaţa nu se poate iubii. Există metode de a demonstra iubirea ta pentru viaţă? Dacă da, care sunt acelea? Dacă tu crezi ca simplu fapt că trăiesc şi nu m-am sinucis sau că preţuiesc cateva persoane etc, sunt manifestări ale mele din cauză că iubesc viaţa, atunci acestea sunt motivele.
Poti spune ca urasti moartea? Nu pot spune ca iubesc viata. N-ai cum sa iubesti tot ceea ce se intampla in viata ta, ca pana la urma, asta inseamna viata. Doar incerc s-o fructific din plin, atat.
Cine a zis ca trebuie so iubesti... poate so traiesti
"dar viata nu e roz nici daca inbraca haine de tra*a"(Numaistiu a cui erau versurile astea)
-pai pentru ca e numai una
-pentru ca ti-a dat-o dumnezeu si numai pe asta o ai
-pentru ca parintii tai poate s-au chinuit sa iti dea viata, deci merita pretuita chiar daca da chiar daca nu
-si nu uita, viata a fost facuta din dragoste si inca e in cele mai multe cazuri
Cine a zis ca ne-o iubim? Cel putin, eu nu o iubesc deloc. Tu iti iubesti viata?
Daca da, de ce?
Pentru ca alta viata nu mai am, este doar o intamplare ca eu pot respira si explora o realitate aparte.Am mai repetat ca viata este un privilegiu si trebuie dusa pana capat, trebuie pretuita pentru ca te poti deosebi lejer de o scanduta din gard sau copacul ce te sprijina la betie, esti unic si mereu uiti asta!
LOL ce raspunsuri! eu imi doresc sa iubesc viata asta.in general spun mereu ca urasc viata,dar am fost pusa in situatia de a fi la un pas de moarte si mi-a fost foarte frica,apoi am meditat un pic asupra acestei frici si am realizat ca de fapt viata este frumoasa,pot obtine tot ce imi doresc, unica problema e in mintea mea, depinde totul de cum si ce gandesti.dar e greu sa fi mereu optimist. oricumn e frumoasa.trebuie un pic de efort.
aeeeeeeeeeeeeeeeeeeee întreabă: