| Hyacinth a întrebat:

De ce la 4 dimineața e mai cald decât la 7 când iese soarele?

11 răspunsuri:
| mentholinks a răspuns:

Ai centrala dereglata.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Temperatura este stabilita de curenti.

| Lucian4 a răspuns:

Ti se pare tie pentru ca iesi din casa unde este cald sau afara este cald atmosferic (nu bate vantul). Teoretic, la 3 / 4AM (vara, ca iarna soarele rasare mai tarziu de ora 4) trebuie sa se atinga temperatura minima in raport cu acea zi, nu cu temperatura resimtita corpul tau. Temperatura minima este inainte de rasaritul soarelui la orizont, orizontul tau vizual

| mi25 a răspuns (pentru Lucian4):

De ce cand lasi o oala cu apa fierbinte pe soba in care nu mai faci foc, apa se tot raceste pana ce faci din nou foc?

| mi25 a răspuns (pentru Lucian4):

Scuze, am vrut sa-i scriu lui Hyacinth, nu tie.

Răspuns utilizator avertizat
| mi25 a răspuns (pentru Hyacinth):

Este acelasi fenomen fizic.

| relian a răspuns (pentru Hyacinth):

Exact asa se ntimpla si cu vremea de afara, cum a zis omu cu oala cu apa laughing a vrut sa iti arate simplu, dar se pare is grele si astea.

Atunci o luam altfel.Soarele incalzeste atmosfera,pamantul in general, atunci cand il lumineaza, asta banui ca stii.
Cand vine seara sau pamantul se roteste si razele cad pe el din ce in ce mai putin, sau mai in unghi, temp scade corect?

Cand vine noaptea soarele nu ami luminezza, deci nu mai incalzeste partea respectiva.Pamntul este deja cald,dar nu se raceste brusc,se raceste ca oala cu apa ce ti-a zis omu pe aici, deci se tot raceste asa din ora in ora pana cand cineva va baga iar pe foc, adica in cazul tau cand soarele apare iar.
Cam asa se intampla.
Soarele atunci iese, deci in pct ala inainte sa iasa sa apara o sa ai tem cea mai joasa, acu pricepusi?
Daca nu, atunci sa incerce altcineva sa explice.

| LostForForever a răspuns:

Nu știu

| Mtoni a răspuns:

Durează până când căldura acumulată de la soare se disipează în timpul nopții.