| Laurentziu1234 a întrebat:

De ce lumea arunca pe jos? Chiar si chistoacele nu ar trebui sa se arunce. Eu de multe ori vad in fata mea oaneni (mai mult tigani needucati) care atunca pe jos chiat si sticlele dar nu le zic nimic ca sa nu îmi iau bataie.
Daca am fi toti corect am avea o lume curata

12 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

E strict o chestie de educatie.

| Cosmin86 a răspuns:

Eu le zic si abia astept sa incerce sa ma ia la bataie happy

| Werrich a răspuns:

Sa nu dam vina doar pe rromi, sunt foarte mulți români care lasă mizerie în pădure după ce au făcut grătare. Ca e român sau rrom tot aruncă cu chiștoace pe strada sau din mașini.

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns (pentru Werrich):

A dracu, tigani ( ca asta si sunt ) nu va mai place sa le ziceti... Patetica natie Romania asta

| Legion7X a răspuns:

Da, este o chestie de educație. Eu țin in mână și un servetel, până găsesc un coș gunoi. Și nu fac asta, că sunt constient. Pur si simplu o fac automat, așa cum si în casă, ești educat să îți speli o farfurie, sau să nu lași chestii : hârtii, resturi pe covor luând o mătură or îți așezi lucrurile în ordine, fie că vorbim de haine, sau lucruri mărunte de prin casă.

| Vântulalb a răspuns:

Educatia de acasa!
Mai exact, lipsa educatiei.

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Daca nu le zici nimic nu te astepta sa se schimbe ceva. Si totusi de ce nu le zici? Daca sar la bataie de la atat dai si tu si gata

| Legion7X a răspuns (pentru WolfgangKreutzfeldt):

Pentru ce, pentru o hârtie care o aruncă unul. laughing

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns (pentru Legion7X):

" dar nu le zic nimic ca sa nu îmi iau bataie " aparent se sare la bataie si pentru asa ceva, chiar in intrebare spune.

| Legion7X a răspuns (pentru WolfgangKreutzfeldt):

Ar trebui să te cerți cu cineva, de fiecare data când mergi în oraș sau în alte zone. dacă nu s-au educat pe ei înșiși, cu sigurantă n-o să-i educe X, Y. De aceea nu se obosește nimeni, și fiecare sfințește locul în patrățica lui, după bunul simț și obiceiurile educației. Cu comunismul, probabil era lumea mai educata pentru că era dictatură, și cum zic bătrâni, securiști. Deci practic, era și un sentiment de teamă oarecum. În alțe Tări, probabil este lumea mai educată: Suedia, Franța, Anglia Spania etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Dacă am fi toți educați am avea o viata mai buna". Corectitudinea e pe cale de dispariție nu doar la Rromi și la romani, sa vezi cum râgâie, scuipa din fundul grădinii primatele de zici ca sunt la ei acasă, sa nu mai zic ca se pisa pe unde apuca ca meltenii, sunt și romani și gipsy People.

| Crescent a răspuns:

Si eu vad des persoane care fac asta. Pur si simplu nu imi dau seama de cum gandesc. Nu ii intereseaza deloc de planeta pe care locuiesc. Si culmea, pe unii ii mai si auzi dupa cum spun ca e mizerie peste tot.