Atata timp cat oameni or sa fie egoisti,ingamfati,si mereu o sa aiba ura,ciudat,pe aproapele lor.
Gen " vecinu a castigat la loto,vai cat il urasc,sau cat il blestem " NU,atata timp cat nu o sa stim sa ne apreciem aproapele,si sa ne sprijinim unii pe alti, nu se va schimba nimic, marea majoritate a oamenilor din Romania au o gandire sa nu spun 'demodata' ci prost dezvoltata. Multe conceptii au ramas ca pe vremea lu raposatul cand erau multe restrictii(nu zic ca era rau, era ok (Cred) ) Dar o data cu evolutia, sa prostit lumea, mergem din ce in ce mai rau, viitorul vostru (Noi astia de 20 - 25 ) nu avem unde lucra,marea majoritate stam acasa,nu primim ajutor, decat usii inchise. Ok, poate ca unii au facultati si stau acasa,(nu intru in categoria asta) Ce se va alegede Romania? va spun eu, PRAFUL daca nu ne schimbam mentalitatea, si modul de a trai, in Romania e multa nesimtire(Vorbind la general) cautam sa jupuim omul pe nimicuri, daca e posibil sa ii dam in cap sa ii luam totul.
Unde se va ajunge? se va ajunge sa dea omu in cap sa ca sa aiba ce pune pe masa la copii? o vedeta de la prima tv a omorat 3 oameni si nu a facut puscarie, iar 1 tata daca fura o gaina sa dea de mancare la copii face puscarie. ganditi logic, si spunetiva of-ul(oricum e degeaba, dar macar ne eliberam ) xD
DA,am auzit varianta asta cu distrugerea creierului de catre fast-food si nu numai, toate mancarurile de acest gen.
Am dat doar un exemplu, apoi am venit cu dovezi, să nu creadă lumea că vorbesc din vise. Dar nu spun că de-aia lumea merge în rău...
>> "S-a descoperit recent că fast food-ul duce la distrugerea creierului, ducând chiar la „inflamarea" neuronilor."
LOVENDAL!
Nu cred ca-s paranoica, Lovendal are o problema serioasa, eu prefer stiinta spre deosebire de el. Si pare un argument destul de stiintific, nu tot felul de simbolisme spirituale, vezi tu?
Da, dar e putin cam trasa de coada ideea cum ca fast-food-ul iti distruge neuronii. Mai totul iti distruge neuronii, daca e sa luam asa. Si, la cat sunt de promovate, mai ales in mod agresiv, si mai ales in SUA (3/4 din reclamele lor sunt cu mancare, restul cu masini, TV-uri si auxiliare si seriale) putem sa ajungem si la "conspiratia judeo-masonica" de distrugere a materiei cenusii din lumea asta.
Satana? Hai te rog, indoctrinarea de mici copii inca isi mai are efectul asupra unora,nu exista satana,dumnezeu, sau alte bazaconi, totul e de mentalitatea oamenilor, trebuie sa evoluam, marea majoritate a oamenilor din sec 21 inca cred in dumnezeu, inca au impresia ca daca se milogesc la 'cai verzi pe pereti '(vezi piesa lu smiley) cred ca rezolva ceva
Rezultatu le nul
Nu trebuie să fie Illuminati cei care vor să distrugă materia cenușie. E în firea omului să îl subjuge pe cel mai prost și cursul natural al lucrurilor.
Ai dreptate, cam totul îți distruge neuronii, însă unele mai rău ca altele, prin acțiunea lor chimică specială.
Din punct de vedere moral evoluam.Stiu ca nu ma crezi, dar gandeste-te la arderea pe rug, spanzuratoarea si lipsa libertatii de exprimare.Acum nu mai sunt asa de dese.
Idiot? stai putin, let me understand one thing.
Esti vreo strofocata care duci lipsa de atentie?
Am zis ca nu exista dumnezeu, de acord.
Insa ce legatura are asta cu faptul ca vreau sa fiu un OM BUN?
Sau tu crezi ca daca ai dat peste 1 ateu pedofil, obsedat sexual, furacios, si etc. Crezi ca toti suntem la fel?
Nu, in nici un caz.
E ca si cand ai generaliza si ai spune ca toate femeile sunt de moravuri usoare.Asta a fost parerea mea, mi-am spus punctul de vedere. Cat de penibil ti se pare tie a fi parerea/parerile mele.
E o lume libera in care am dreptul la replica, nu iti convine ceva ce am spus eu? O spui frumos, nu sari cu jigniri.
Sau eventual Impusca-te, poate ajungila 'doamne doamne', sau la vecinul lui de jos
Eu nu consider ca regreseaza, da stricam habitate naturale si derisam paduri dar din punct de vedere al evolutiei cu siguranta mergem inainte.