| RubikSD a întrebat:

De ce lumea se enerveaza din nimic si nu isi da seama ca viata e prea scurta si trebuie traita cu bucurie?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De hormoni crizati ce au in ei.

7 răspunsuri:
| OOOLEOOO a răspuns:

Totul depinde de grupul de oameni in care traiesti.

| RenataG a răspuns:

Buna,nu cred ca sunt persoane care se enerveaza din nimic sunt persoane care se enerveaza din lucruri marunte ..si stiu ca viata e scurta dar de exemplu daca nu ar fi certuri si ar fi totul ``perfect``lumea s-ar plictisi si oricum dupa o cearta (ca de la enervare degenereaza cearta) impacarea e ce-a mai dulce, si cine stie sa-si traiasca viatia si cu bucurie si cu fericire o va face cine nu, ramane cu limba scoasalaughing

| totElodia a răspuns:

Ca sa intelegi mai bine iti dau un exemplu. Ce ai facut in prima luna de vacanta? Daca raspunsul este m-am odihnit, am lenevit, ti-am raspuns la intrebare.

| harciog a răspuns:

Problema este ca totalitatea trairilor inseamna viata si, cind spun totalitate, ar trebui inteles ca nu-i numai bucurie.Chiar sa fie asa, ai trai intr-o bucurie continuua pina te-ai plictisi.Deprimant.

| Dumnezău a răspuns:

Ghici ce, craiovistule! Viata nu are cum fi traita cu bucurie totala, autentica, de absolut nimeni.Pentru ca ai fi regele tampilor si al naivilor, daca ai face asta.Viata nu-i bucurie, ar trebui oricine sa se obisnuiasca (,) cu acest aspect.Mai ales cei ce cred ca totul trebuie trait cu bucurie, indiferent de vicisitudini si intemperiile omniprezente.Nervii,angoasele,grimasele,lipsa de satisfactie, toate astea fac parte din orice viata umana, pe bune, daca o putem numi asa.Nu putem sa transformam viata intr-o utopie cu iepurasi si miei pufosi topaind pe campii, alaturi de oameni bucurosi si naivo-zambareti.Man up, cupcake!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Constientizam cu totii lucrul acesta.Singura problema este ca in teorie totul e usor.Practica,in schimb, ne omoarahee hee.In orice caz, majoritatea celor care se enerveaza din lucruri marunte sunt foarte dedicati in ceea ce fac, atenti la detalii, perfectionisti.Si desi pot parea impulsivi cand se enerveaza din lucruri marunte, majoritatea se enerveaza, de fapt, din cauza ca prea multe lucruri marunte s-au adunat, devenind o povara.Lucrurile stau altfel cand patruzi in profunzimea lor si constientizezi ca, de fapt, nu sunt atat de simple pe cat par.Numai bine.

| Reginald a răspuns:

Nu au aflat ca pierd celule ale creierului cand se enerveaza, sau au prea multe.