Nu stiu, dar cineva pute (aici) mai puternic decat sconcsul. Dar nu stiu din ce cauza pute!?
Nu stiu cine vede sconcsi zilnic, pui intrebarea asta de parca oameni au ca animal de casa sconcsii, nu pisicile sau cainii.
Poate daca scriai despre "absconcsi" mergea ca unsa intrebarea la categoria asta.Pe cand asa...cam greu cu sconcsii & filosofia.
ȚopăilăVreaCateogoriaCuDeseneAnimate Si ce neintereseazaSau ai vazut intr-un desen animat...lumea nu-si cumpara sconcsi
Pai forma lor de aparare e mirosul groaznic ceea ce inseamna ca ei put - urina de sconcs nu doar ca pute ingrozitor ci si a are un miros ce se imprecneaza foarte usor... (deci ramane in blana lor asa ca ei da intr-adevar put)
Eu zic sa-ti iei unul si sa-l cresti ca pe catel, in casa! dupa aia sa ne spui daca pute sau nu!
Nu mai bine ne mutăm de unde am venit? De la hobby/pets? Că uite, apar useri în lacrimi.
lacrimi, nu metaforic ci peiorativ, asta ca să vezi că nu suntem agramaţi.
Nici veve nu miros frumos dacă le prinzi, şi blăniţa veveritzelor emană un miros specific. Şi oamenilor li se întâmplă să transpire de frică.
Lacrimi, când e vorba să îmi demonstrez inteligenţa, locul contează mai puţin. Important este că am punctat, mi-a ieşit perfect.
Întrebare de doi lei, comentarii pe măsură, agramate și fără nicio noimă. Cred că sintagma „știință și filosofie" e folosită metaforic.
Veveriță homunculă, cred că ceea ce ai spus tu mai pot spune încă 20.000.000 de romani. Apropo, corectura ta nu își are rostul.Ai vreo rudă agramată care a postat vreun comentariu aici, de ai sărit să îi iei apărarea? Ori ai avut un zvacnit irepresibil de veveriță cu ADHD?
Nici porcii nu put daca ii tii in casa si le faci baie tot timpu.dar totusi se spune despre ei ca put.
nici albinele nu inteapa daca nu le provoci, dar totusi se spune despre ele ca inteapa, etc.
ideea e ca sconcsii put.
Da ai dreptate. asta e ste forma lor de aparare
dar forma lor de aparare este fff mirositoare
nu sund contra sconcsilor