| DrugFree a întrebat:

De ce lumea zice ca sconcsi put? Asta e doar o forma de aparare... Nu put tot timpul... Cine e de acord cu mine?

20 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Nu stiu, dar cineva pute (aici) mai puternic decat sconcsul. Dar nu stiu din ce cauza putehappy!?

| ramona30 a răspuns:

Nu stiu cine vede sconcsi zilnic, pui intrebarea asta de parca oameni au ca animal de casa sconcsii, nu pisicile sau cainii.

| Leocerba a răspuns:

Poate daca scriai despre "absconcsi" mergea ca unsa intrebarea la categoria asta.Pe cand asa...cam greu cu sconcsii & filosofia.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sunt de acord cu tine!
Pa, pa.

| DorelSudoru a răspuns:

ȚopăilăVreaCateogoriaCuDeseneAnimate Si ce neintereseazalaughingSau ai vazut intr-un desen animat...lumea nu-si cumpara sconcsilaughing

| dexro a răspuns:

Pai forma lor de aparare e mirosul groaznic ceea ce inseamna ca ei put - urina de sconcs nu doar ca pute ingrozitor ci si a are un miros ce se imprecneaza foarte usor... (deci ramane in blana lor asa ca ei da intr-adevar put)

| Dunnamite a răspuns:

Eu zic sa-ti iei unul si sa-l cresti ca pe catel, in casa! dupa aia sa ne spui daca pute sau nu!

| VeVeriţaa a răspuns:

Nu mai bine ne mutăm de unde am venit? De la hobby/pets? Că uite, apar useri în lacrimi.
lacrimi, nu metaforic ci peiorativ, asta ca să vezi că nu suntem agramaţi.
Nici veve nu miros frumos dacă le prinzi, şi blăniţa veveritzelor emană un miros specific. Şi oamenilor li se întâmplă să transpire de frică.

| VeVeriţaa a răspuns:

Lacrimi, când e vorba să îmi demonstrez inteligenţa, locul contează mai puţin. Important este că am punctat, mi-a ieşit perfect.

| giuly a răspuns:

Sconcs, treci si lamureste poporul!

| lacrimi a răspuns:

Întrebare de doi lei, comentarii pe măsură, agramate și fără nicio noimă. Cred că sintagma „știință și filosofie" e folosită metaforic.

| lacrimi a răspuns:

Veveritza, nu cred că e locul potrivit să pari inteligent.

| lacrimi a răspuns:

Veveriță homunculă, cred că ceea ce ai spus tu mai pot spune încă 20.000.000 de romani. Apropo, corectura ta nu își are rostul.Ai vreo rudă agramată care a postat vreun comentariu aici, de ai sărit să îi iei apărarea? Ori ai avut un zvacnit irepresibil de veveriță cu ADHD?

| myhaelamar86 a răspuns:

Nici porcii nu put daca ii tii in casa si le faci baie tot timpu.dar totusi se spune despre ei ca put.
nici albinele nu inteapa daca nu le provoci, dar totusi se spune despre ele ca inteapa, etc.
ideea e ca sconcsii put.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt! Oameni buni, sunt si sconcsi animale ...asa cum voi va aparati cu mainile si picioarele ei se apara cu mirosul. De ce oare nu intelege nimeni ca e doar o metoda de defensiva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se zice ca sconcși pute rau cand da de nește analfabeti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca sconcsii pute tot timpul.fiindca mirosul lor ramane muuuult timp dupa ce au folosit arma lor de aparare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Put mereu, insa numai pe dinauntru!

| Dootzy a răspuns:

Lumea zice ca sconcsi put, pentru ca asa si este.

| flory_4162 a răspuns:

Da ai dreptate. asta e ste forma lor de aparare
dar forma lor de aparare este fff mirositoare
nu sund contra sconcsilor