Calm, nu este nevoie sa grabim lucrurile, stie ea cand e momentul potrivit sa o faca. Oricum, cand o vezi trimite-i salutari din partea mea.
Incearca sa-ti descoperi si alte lucruri care te ajuta sa te simti mai bine. In legatura cu ce ai spus cu fetele, nimeni nu e de neinlocuit. Mai ales cand vine vorba de dragoste. N-am inteles niciodata de ce dramatizeaza atat oamenii cand, cu un pas inainte poate isi gasesc ceva mult mai apreciabil. Sinuciderea nu-i o solutie si sa nici nu-ti treaca prin cap. Ai o singura sansa sa traiesti, sa te bucuri de viata. Nu merita sa o arunci la gunoi doar pentru ca, nu ti-a iesit ceva in trecut. Ai in fata viitorul, asta e ce conteaza. Degeaba ramai blocat in trecut, n-ai cum sa-l schimbi. Te urasti pentru ca te-ai lasat afectat de ceva rau, neplacut, considerand ca tu esti de vina pentru cele intamplate. Spuneai ca ai fost tradat in dragoste. Nu-i adevarat. Fata care te-a tradat, nici nu te-a iubit. Asa ceva nu fac oamenii care ne iubesc, mai ales nu intentionat. Acorda atentie oamenilor care te apreciaza cu adevarat. Din greseli, invata, sa nu le repeti.
Ca nu te-a iubit cineva anume. Consideri ca nu esti suficient de bun, mereu te consideri inferior, slab, complexat, te urasti ca nu esti cum vrea x, te subapreciezi. Invata sa treci peste, "aminteste-ti ca atunci cand nu obtii ceea ce vrei este uneori minunata o lovitura de noroc."
Sala inseamna putere si puterea inseamna incredere, increderea iti lipseste in afara ei.
Alege iubirea, doar astfel o sa te simti implinit, si cand esti implinit poti sa faci orice.
Nu imi dau seama ce varsta ai si nu sunt experta în lăv, dar ascultam intr-o zi o melodie "I'm trying to run you down, we're running at the same speed, honey." si ma gandeam ca asa e, oamenii alearga unii dupa altii cu aceeasi viteza, asa ca nimeni nu ajunge pe nimeni, toti sunt tristi. Sigur si dupa tine "alearga" cineva, opreste-te, vezi cine e persoana si da-i sansa sa te cucereasca. Daca te iubeste, n-o sa fie greu, apoi o sa iti recapeti increderea.
Ai facut unele lucruri in trecut de care cand iti amintesti nu-ti face placere? Adica ai facut lucruri foarte foarte rele sau neplacute si iti este ciuda sau sila? Ce suferinte ai? Ai fost dezamagit in dragoste?
Si eu am trecut care nu imi face placere sa imi amintesc, dar ma automotivez singur, trebuie sa uiti ce-a fost, viata are un singur sens-inainte. Faza cu dezamagitul in dragoste nu e asa simpla si mie imi e greu cateodata dar nu ai ce face trebuie sa lupti.usor de zis greu de facut.trebuie sa incerci sa revii, sa repari ce a fost si sa cauti rezolvi chestia cu dragostea cumva. Daca nu reusesti ar trebui sa vorbesti cu cineva, mai degraba cu un psiholog.Incearca sa-ti fac o prietena,dar fi atent, tu ai nevoie de o fata care sa te iubeasca, o fata cuminte, nu o pitipoanca care sa te lase repede, te-ar rani mai rau.din pacate nu prea te pot ajuta la capitolul asta si eu am probleme aici.Bafta multa si curaj pe mai departe.aaa si nu- asculta pe tipul de mai sus aiureaza, saracul.
Chiar ca frate.Eu nu pricep cum o fata de 15 ani poate iubi pe unu de 25.In fine mie ii fac bine filmele de drama.Incearca si tu, mai stii? Never let me go. Apropo suferi de depresie, multi adolescenti sufera de asta, nu e cazul sa ai ganduri sinucigase.Aaa si niciodata sa nu cauti o fata cuminte si iubitoare intr-un club.
Ok da un pm
Nu stiu de ce nu-ti pot vedea mesaju.hai ca-l las pe-al meu ca nu se-ntampla nimic yo_abelbejan2011
Cred ca cu toti avem momente in care nu ne suportam sau am vrea sa ne schimbam complet.
Nu e bine sa te urasti asa,ar trebui sa gandesti pozitiv, sa vezi lucrurile frumoase din viata asta si din viata ta.
Cu toti suferim in anumite momente, dar gandeste la ai tai, la prieteni.
Daca vrei ai putea sa te si schimbi, incearca.
O viata ai si nu o irosi urandu'te.
Uita trecutul.Traieste prezentul,gandeste-te la viitor,o sa fie maret. Daca mergi la sala,inseamna ca ai un fizic placut, o sa gasesti alta fata, oricat de greu pare, chiar daca iti spui ca o fata ca ea nu o sa mai gasesti, ai sa vezi ca totusi ca nu este asa.
Un glont in cap frate si ai terminat. Si ca sa fie mai palpitant, te impusti la sala
Poti trece singur peste asta! Tu esti facut sa traiesti, nu sa mori. Daca vrei sa traiesti, reusesti, dar trebuie sa iti doresti cu adevarat! Nu trebuie neaparat sa iti iei zilele, noi suntem facuti sa iubim, dar putem si sa uram, nu este o exceptie, si cateodata ne iubim si uram chiar si pe noi, nu scrie nicaieri ca nu ai voie sa te urasti, chiar si pentru o clipa poti simti ca vrei sa mori pentru ca...stiu eu, probleme in viata personala, sau ceva de genul. Viata trebuie sa continuie! Nu face greseala de a-ti mai dori moartea si sa faci alte chestii care nu sunt crestine sa spun asa... Sper sa te ajute sfatul meu!
Buna,stiu cum te simti...Eu doar cand desenez nu imi vine sa imi infig cutitu in piept.Eu zilnic la scoala aud replici ca :Uite-o pe satana,Ni fata Emo,etc, asta ma face sa ma simt inutila, dar mereu stiuca cineva, undeva ma iubeste.Tu ai nevoie de cineva care sa te inteleaga, sa te iubeasca asa cum esti si stiu ca intr-o zi vei gasi acea parsoana care te va face sa nu te mai urasti.
Pai oricine isi gaseste perechea,iubirea trece peste orice obstacol,macar tu nu esti in o situatie ca mine,oricum, inapoi la subiect. Daca vei cauta vei gasi, nu inceta sa cauti, si daca fata aceea isi bate joc nu mai fi cu ea, nu merita sa fi batjocorit...
Bine,deci,sigur nu suntem frati?
Nu inceta sa speri,ti-am zis,eu cred,is unele momente cand nu cred,da totusi,si tu vei gasi pe cineva,toti vom gasi pe cineva,si oricum,nu cred ca va dura mult timp.
Hai,stiu ca poti,nu mai fi posomorat,fi vesel,viata merita traita,si daca is persoane care se iau de tine,se intoarce roata,eu deja ma bucur de relele ce li se intampla colegilor care mau jignit.
Si oricum,sunt multe fete in lume,vei gasi una perfecta pentru tine, cat de cat, bine, fata perfecta nu exista, da exista fete bune la suflet si sigur vei gasi una.
Gasesti tu, doara, esti baiat mare
Si eu nu primesc nici un multumesc? Astept...
Bine, mult noroc in a gasi, si iti doresc doar bine.
Daca mai ai nevoie de ajutor da-mi id de mess.