Esti naiv rau de tot dar crezi minciunile mai sus. E imposibil sa existe om pe planeta asta care sa nu minta.
Salutări!
Trebuie să minți, e un TREBUIE, nu e un moft, adică, din punctul meu de vedere adevărul trebuie să îl știi doar tu, dacă spui mereu adevărul, lași loc pentru slăbiciuni, bineînțeles nu zic să minți acum mereu, e imposibil, dar după cum ți-am spus, unele lucruri trebuie doar TU SĂ LE ȘTII.
Bun, acum legat de scurta ta conversație cu Ana, din câte am văzut ea pare a fi un angajat model, dar a uitat să spună toată lumea mă respectă în față, dar în "spate", te asigur eu că lucrurile nu sunt chiar așa, sunt "uscături" absolut peste tot. Nu o cunosc pe Ana personal, dar am avut experiențe personale și am văzut la alții mai multe..ca să trag concluzia asta.
Acum să îți dau un exemplu, reclamele sunt mai mult de 50% minciuni, iar sâmburele de adevăr îl afle tu pe parcurs, oameni politici, de câte ori nu am auzit de autostrăzi, de 10 ani numai asta aud, acum îți dau un exemplu personal, am avut un amic, care mereu se ducea la baie, el spunea că are probleme cu vezica, când am aflat că se ducea la baie să ia anti-depresive(am aflat după ce ne-am împrietenit și am prins încredere reciproc), am aflat mult mai multe de atât, dar nu asta contează, cred că te-ai prins unde bat, nu?
Acum, ultimul lucru de pe listă, de ce ai pus întrebarea asta?
Cine te-a trădat sau de ce ai fost pus să minți? Nu trebuie să răspunzi, sunt doar întrebări retorice.
Spunem minciuni de cele mai multe ori, ca să ne ascundem DUREREA, cel puțin asta e în cazul meu, dar NU TREBUIE să mă crezi pe cuvânt, du-te în lume și află.
Dacă cineva a avut cheful necesar să citească tot ce am scris aici, apreciez.