Pentru ca is prosti si nu incerca sa inteleaga cum functioneaza lumea cel putin la o scara mai larga.Multi nu inteleg ca degeaba crezi in zeitati putuorase care nu iti ofera nimic te rogi in gol, nu vine nimeni sa-ti rezolve problemele, singurul lucru care exista este karma si atat. Chair daca unii o numesc o conceptie religioasa de la chinezi, in domeniul realiatii se traduce in "cauza si efect" in stiinta nu e ceva fals. Fals e sa pupi cruci sa crezi in mere muscate de respi in oameni inviati si miracole absurde care nu au nici o relevanta.
Nu zic exista si forte ascunse, care nu se vad dar nu inseamna ca trebnuie sa rezoneze cu aceleasi basme din biblie. In biblia crestina ce te invata bine e aia cu sa fii bun cu aproapele tau, ceea ce mi se pare ceva pozitiv si mai sunt cateva dar miracolele si celelalte povesti, vor ramane decat povesti.
Ma jur ca toate profele de biologie sunt asa, peste tot aud acelasi lucru, ale mele erau asa si am tot auzit peste tot e ceva conspiratie cu ele de sunt grase
Oarba ce bine ai nimerit si a mea tot asa era
Si a mea tot asa e lool
anonim_4396 întreabă: