1. Mi-am permis sa ma indoiesc de existenta lui dumnezeu si sa imi pun intrebari daca exista cu adevarat.
2. In lume nu se intampla doar minuni si miracole, sa fim totusi seriosi! De boli, dezastre naturale... ce spui? Cum se face ca li se intampla lucruri rele si crestinilor buni, sau se intampla lucruri bune oamenilor rai?
3. Paradoxul lui Epicur.
4. Paradoxul omniscientei.
5. Am studiat cate putin si din alte religii (care sunt foarte multe de-altfel ), si am ajuns la concluzia ca nu sunt altceva decat mituri. Totul tine de geo-politica, tu as presupune ca esti de confesiune ortodox sau catolic pentru ca te-ai nascut in crestinism. Daca te nasteai in orientul mijlociu, erai musulman, sau daca te nasteai in orientul indepartat erai buddhist sau hindus!
6. Ne nastem atei! Cand un bebelus vine pe lume, el nu are conceptii despre dumnezeu, credinte religioase, sau filosofice. Acestea sunt implementate ulterior de catre partinti.
7. Nu am nevoie sa cred in zei pentru a avea o conduita morala.
Si ca o concluzie finala, sper ca religia, si oricealta dogma sau ideologie ce ne ingradeste libertatea de a gandi, sa fie abolite cat mai repede posibil.
Ehh cat sa ne my ajute si dumnezeu sa scapam din chinuri hy sati zic dzeu ne da asta pentru ca suntem RAI si PACATOSI cum sa ne ajute daca noi nu credem in el? da eu cred in el si in binefacerile lui
AvalohAlyn întreabă:
AvalohAlyn întreabă: