Pai unde era sa ne fi nascut si noi daca nu aici? Mai stii tu vreun alt univers? De unde provine viata...citeste despre abiogeneza, vezi daca te satisfice.
Te-ai nascut pentru ca teau facut parinti tai, viata posibil ca a aparut din cometele care loveau pamantul, dupa ce mori nu se mai intampla nimic, adio viata
E mult de vorbit despre viață și chiar și așa nimeni nu are un răspuns complet și exact. Dacă organismele încetează să funcționeze nu mai exiști ca persoană iar particulele din care erai format capătă alte roluri în Univers.
Viata provine de la Dumnezeu el ne-a creat pentru mai multe imformatii citeste BIBLIA. Dupa ce vom muri ne vom intoarce de unde am venit adica din gradina IUBIRII unde e numai bine si pace .Am fost creati sa ducem o lupta intre bine si rau.Dar vom fi invingatorii universului
Duaa, sper ca te-am lamurit.
Salut. Iti recomand canalul Granitele Cunoasterii. https://www.youtube.com/watch?v=PP-wnwVPjK0. Ai sa gasesti acolo ceva raspunsuri. Numai bine.
Nu stim inca de unde provine viata. Stim multe despre primii pasi, despre componetele de baza, dar nu stim inca exact cum se transforma materia in ceva ce se reproduce, se hraneste si asa mai departe. Asta nu inseamna ca e vorba de magie, de zei, inseamna doar ca nu stim deocamdata. O sa aflam si asta cu timpul.
Dupa moarte trupul se descompune, informatia cuantica nu se pierde, deci tu vei exista, dar in forma diferita. Multi confunda informatia cuantica cu sufletul, ceea ce e profund gresit. Tot, inclusiv tastatura pe care tastez acum are informatie cuantica, ca si ochii cu care citesti ce am tastat. Totul din jurul nostru e compus din particule: quarkuri, leptoni, mediatori (bosoni de calibrare), bosonul Higgs. Acestea nu dispar cu moarta, doar se disperseaza. In principiu, tu ca fiinta biologica vei inceta sa existi, dar ca informatie cuantica nu.
"Pune o întrebare", una
1- poate nu ne-am nascut aici
2- eu consider ca suntem expresia momentara a unei unitati fara centru care se afla intr-o schimbare continua deci viata si moartea sunt un fel de iluzii
3- cel mai probabil se descompun, vizioneaza https://youtu.be/nqOITqLfnkc
Traim in planul fizic pentru ca sa evoluam spiritual doar in planul fizic exista binele si raul, in planul spiritual unde mergem dupa moarte exista doar bine. Cand murim sufletul se desprinde de trup pentru a merge in planul spiritual unde va sta pana la urmatoarea reincarnare, in fiecare viata aveam o lectie de trecut, lectia karmica este indicata de nordul nord (NN) in astrograma personala. Incearca sa meditezi, sa ai vise lucide si cauta informatii despre spiritualitate care sa te ajute sa intelegi si sa iti schimbi modul de a gandi si de a trai.