Păi, dacă nici de moarte nu ne e frică, atunci de ce? Trebuie să ne fie si nouă frică de ceva.
E ceva normal, tine de instinctul de supravietuire https://34tm.wordpress.com/......e-inseala/
Frica e ca un program mintal în fiecare persoană. Dacă cea mai mare frică a oamenilor e frica de a vorbi în public, cea mai întâlnită frică e aia de moarte.
Nu știu cum stam cu statisticile, dar sunt 100% sigur că absolut toți de pe site-ul ăsta se tem de moarte. E stupid cum majoritatea își creează aici un profil așa cum vor ei să fie.
Și mie mi-ar plăcea să zic că dacă aș afla că am cancer și mai am un an de trăit, n-aș simți nimic, sau n-aș avea reacție dacă cineva m-ar amenința cu un pistol. Dar adevărul e că mi-ar fi frică.
Mie nu pot spune ca imi este frica de moarte. Nici nu prea ma gandesc la ea.
Mie nu imi este frica, dar mi-as dori sa nu fie o moarte lenta si dureroasa si in plus mi-as dori sa nu raman dator cu ceva altor semeni sau altfel spus mi-as dori ca moartea mea sa nu afecteze pe nimeni in mod negativ.
E vorba de teama de necunoscut, de ceea ce urmeaza "dupa" si nu numaidecat de moartea in sine.
Dar de gramatica iti este
Nici de ea. Cam deodata ii fac fata
Nu prea se vede
Înseamnă că ai probleme cu vederea, fă-ți un control!
Nu imi este
le este frica pentru dumnezeu a spus ca pe cer va scrie intr-o zi ca prosti sau eliberat
Din câte văd eu din răspunsurile date de voi, la nimeni nu e îi este frică de moarte, dar dacă ar veni odată vreo boală ceva și să vă zică doctorii că muriți, toți ați tremura..acum toți sunteți viteji
Acum 3 luni mă temeam şi eu de moarte pentru că încă nu m-am însurat cu iubita mea, nu am copii şi nu am o vilă cu piscină, iar apoi mi-am dat seama că nu ar trebui să mă tem pentru că dacă mă tem voi trăi cu această temere, şi nu îmi voi trăi viaţa.
Nu imi e frica, doar ca "as fi trist" (impropriu spus caci daca esti mort nu mai simti) pentru ca nu imi mai vad prietenii
Idem francut si baru.
Ti-e frica pentru ca nu stii cum este, ce se intampla cu constienta ta.
Dar omul in sine are tendinta de a dori sa traiasca la nesfarsit, mai ales cand stii ca daca mori lasi in urma o familie.
E normal sa iti fie frica de moarte, dar de la o varsta o sa iti fie "milă de moarte".
Pana la urma asta e programul vietii, omul e facut sa moara, cu sau fara vreo viata viitoare, oamenii trebuie sa traiasca o viata.
Salutare. Probabil nu ne este teama de moarte ci de ce urmeaza (daca urmeaza ) dupa ea sau modul 8n care murim.
Fiindca tot ce traim acum nu va mai exista si e inimaginabil... daca asta este cu adevarat sfarsitul.