| alinnephilim a întrebat:

De ce noi n-am putea da un raspuns la o intrebare pe care Pascal, Einstein, Platon, Socrate, Faraday... etc (fizicieni, scriitori, filozofi ).

Orice om are limite. Daca unul din mariile genii n-a putut da un raspuns nu este obligatoriu ca noi sa nu ne putem gandi si sa gasim unul cat mai aproape de adevar.

De ce Einstein era corigent in liceu si de ce primele lui cuvinte au fost rostite la 7 ani? straight face

Răspuns Câştigător
| Hombre a răspuns:

Poate a avut o forma usoara de autism, astfel se poate explica si inteligenta lui iesita din comun. Se stie ca autisti sunt genii numai ca in formele "avansate" nu comunica si are lumea lor. Am un copil vecin autist si are 5 ani si la 4 ani a inceput sa silabiseasca putin acum insa a evoluat mult. L-am analizat de cateva ori si am observat uimitoarea curiozitate care o are fata de orice obiect pe care nu l-a vazut, asta demonstrand ca este foarte inteligent. Sa nu uitam ca specia umana a evoluat fata de celelalte specii avand capacitatea de a fi curiosii si aceasta a fost demonstrata stiintific.

5 răspunsuri:
| RainUmbrella a răspuns:

Pai poate primele lui cuvinte au fost rostite la 7 ani deoarece era mai lenes sau pur si simplu nu era un copil obisnuit. Si poate era corigent in liceu deoarece era lenes si nu invata chiar daca era destept sau pur si simplu nu se intelegea bine cu profesorii si l-au lasat corigent pe nedrept.
Inca o varianta: Poate Dumnezeu a vrut sa arate oamenilor ca tot este posibil si ca pana si un prost poate ajunge cunoscut prin inteligenta lui.
Mi-a placut intrebarea! Sper ca te-am ajutat!

| chokingvictim a răspuns:

Faza cu corigenta e o eroare istorica.nu retin exact datele dar era ceva de genul notarea era de la 1 la 5 (1 cel mai slab) si in anul in care a avut 2 la mate(parca) a foat anul in care s-a schimbat notarea(5 cel mai mic) (oricum ceva de genul asta nu retin exact datele) si faza cu cuvintele la 7 ani nu am auzit-o.surse? eu zic sigur ca e un mit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hombre are dreptate.este o forma de autism. El a reusit foarte geu sa comunice, dar avea un creier cat un milion. In plus, oamenii aia, sunt considerati genii, pentru intrebarile pe care le.au pus, nu e nimeni obligat sa raspunda la ele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-mi o intrebare de la ei, sa vad, pot sa raspund? eu cred ca da.Virsta,nu are nici o legatura cu inteligenta sau cu vorbitul.Numai bine.

| mihaelabr a răspuns:

7 ani?
Eu stiam ca el a vorbit la 4 ani.Si asta nu din cauza ca ar fi avut vreo problema mintala ci din contra : el a analizat cuvintele spuse de cel din jurul lui, intelesul lor si la 4 ani a inceput sa vorbeasca FLUENT ca si cum ar fi un om matur.