| saiukarra a întrebat:

De ce noi oamenii in dorinta noastra de a arata, cit suntem noi de destepti si minunati! complica-m atit de mult viata si demersul ei atat de natural?

Răspuns Câştigător
| lbtc a răspuns:

Dorinta de a arata cat suntem de destepti si minunati - lucru ce duce la formarea unei "platforme de gandire" - fixa ce se roteste in jurul propriei cozi - facand "joc in propria natura ". normal toate acestea nu ar mai avea loc daca ar avea un loc un dialog real intre om si divin - ne trebuie mai multa rugaciune sincera.

6 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Uneori visele, dorintele se intensifica mult si ajung obsesie pentru om. Vrem sa aratam cat mai mult si sa parem cat mai inteligenti si minunati.Cand totul ia o asa aratura trebuie sa ne oprim si sa reducem visele, dorintele ancorandu-ne in realitate si fiind realist.Mai este si firea omului obisnuit ceea ce zici tu.Numai bine.

| mihaibrasov a răspuns:

Pentru ca suntem mandri de noi insine intr-o masura nejustificata.

| Razvan a răspuns:

Si cine a zis ca viata e simpla? Viata e complicata, noi o simplificam.Rari au fost cei care au inteles ce inseamna cu adevarat sa traiesti dar toti se lauda ca ce viata au avut, ca nu regreta nimic. PovestichatterboxNu exista oameni fara regrete, exista doar laudarosi de clasawinking

| SHINIGAMI a răspuns:

Omul e gata la orice numai ca ceilalti sa-i spuna ca e super sau sa-l bata pe umar, aceasta se referra la toti. Suntem niste narcomani care sunt pusi pe recunostinta si respect din partea altora. Nu suntem decit niste maimute care s-au costumat si asteapta sa fie laudate. Daca am avea sansa sa incepem totul din nou, atunci fara indoiala ni-am pune intrebarea "De ce?".
(Revolver)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deoarece avem puterea incontrolabila de a gandi. Na, cum orice om cu muschii si-i lucreaza, asa si noi. N-o sa stam cu mainile in san cand putem face ceva, veni cu idei pentru a imbunatati stilul de viata. Nu stiu ce intelegi tu prin "demers natural".
Ai dori sa traim precum animalele, sa ne mancam intre noi? Ei, unde-i multa minte, e si prostie.De aici se nasc atatea complicatii, atatea dorinte de-a duce un trai cat mai placut. Apar rivalitati, conflicte, certuri.

| Clever a răspuns:

Datorita inconstientei noastre si pentru ca ne gandim la consecinte prea tarziu.happy