Este ''drept''. Nimeni nu s-a nascut invatat. Fiecare a lucrat acolo unde a fost invatat pentru a si dezvolta abilitatile.
De am fi toți actori, muzicieni, minți luminate, cine ar mai munci pentru noi? cine ne-ar mai cumpara/asculta/privi etc?
Citeste asta: https://infrasunete.eu/daca-nu-ti-ai-gasit-vocatia/
Trebuie sa cauti sa vezi la ce esti bun, ce-ti place sa faci, nu sa te plangi. Cu totii avem si calitati si defecte. Descopera care sunt calitatile tale si mergi in directia aia.
Incearca sa descoperi un lucru la care esti bun.
Nu toti se pricep la desen sau la muzica.
Poate esti bun la materii reale, matematica, fizica etc. De obicei ce-i care sunt buni la real nu se pricep la uman si viceversa.
Te-ar ajuta mult daca te-ai cunoaste mai bine pe tine insuti. Incearca sa faci un test de personalitate, si ai sa vezi exact la ce esti bun.
Incearca sa te inveti un instrument. Chiar daca nu ai voce. De ex, eu, nu am o voce superba, dar am inceput sa cant la chitara si am observat ca invat repede.
Poate esti bun la arte, sau la cifre, dar nu prea poti la ambele. Eu sunt bun la desen, dar la mate... "cad in gropi".
https://www.16personalities.com/ro/test-de-personalitate-gratuit
Fa testul acesta, chiar daca e lung te va ajuta, si fii sincer. Mi-ar placea sa imi tri mit si mie un screenshout cu rezultatul, astfel te pot ajuta mai mult.
Nu ești singurul/a! Și eu sunt la fel! Poate asta ne este soarta! eu nu am nici prietenă, prieteni nici atât...îs singur...
Toti avem, dar unele talente sunt descoperite de-a lungul timpului, nu dintr-o data.
Asta-i viata! Asta-i Romania! Buna intrebare dar asta e Incearca sa iti imbunatatesti calitatile nevaloroase
Fiecare om are o calitate sau un talent, tu nu ai descoperit încă
Ar trebui să te accepti pe tine si sa te strădui să îți găsești valorile
Unii pur si simplu au un talent de la nastere, alții nu, chestia asta se bazează si pe noroc
Stai calm(a), O sa devi o persoana cu niște calități deosebite în viitor daca te streseaza de acum gândul asta
Sper ca ti-am fost de folos!