anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce nu avem timp? De ce ne punem noapte in pat nefericiti,de ce murim tristi si observam ca am trait doar cateva minute,viata a fost atat de scurta, de ce avem atatea intentii bune si la sfarsit realizam ca au fost doar visuri naive de adolescent? De ce nu suntem fericiti?

35 răspunsuri:
| carhartt a răspuns:

Una dintre cele mai bune întrebări.
Nu ştiu să răspund nici măcar cu 2 cuvinte la această întrebare, dar exact aceleaşi întrebări mi le pun şi eu.

| Gabica a răspuns:

Pentru că suntem prea ocupaţi cu planuri pentru viitor şi uităm să trăim prezentul, să ne bucurăm de fiecare minut.Şi atunci când ne dăm seama că amgreşit nu mai puten face nimic.

| SweetSacrifice a răspuns:

Pentru ca in viata nimeni nu merita sa fie fericit.

| jmarley a răspuns:

The less you care the happier you'll be

| Kaℓi a răspuns:

Eu cred ca multa lume are parte de suficienta fericire, dar nu-si da seama de asta. Eul prezent are tot ce-i trebuie, dar ne raportam la eul trecut, care-si aminteste de lipsuri-frustrari-suferinte, sau la cel viitor, care are pretentii prea mari. Si ne scapa fericirea unei clipe perfecte.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Cam multi tristi pe aici...Niciodata nu vei atrage fericirea daca ai numai ganduri negative! Fericirea exista, ca nu stiti sa va bucurati de ea, e alta problema!

| Holocaust a răspuns:

The feels...
http://25.media.tumblr.com/......o1_500.gif
As putea sa-ti dau zeci de motive pentru care un om ar fi nefericit, dar nici eu nu stiu pe care sa-l cred...

| RAY a răspuns:

Daca viata nu-i o stare de fericire continua atunci moartea este lipsa suferintei

| WhatheWow a răspuns:

De ce nu avem timp? Pentru că suntem intr-o continuă transformare și pentru restul întrebărilor să-ți explic din prisma a două concepte existențiale diferite : Creația și Evoluția.
Din punct de vedere biblic și implicit ca rezultat al creației, noi oamenii suntem aici, în această stare, pentru a ispăşi o pedeapsă. Şi de moment trăim pedepsiți în urma păcatului primordial, fericirea e o stare pe care o vom avea doar după ispăşirea pedepsei și mântuirea noastră, lucru pe care îl vei afla doar dincolo de moarte.
Acum, în conformitate cu Evoluția, toate lucrurile se transformă, evoluează iar noi suntem prinși în acest vârtej și nu putem face excepție. E o lege esențială a evoluției, dorința de transformare, adaptabilitatea și experimentarea unor stări noi. De multe ori aceste transformări, noile stări la care ajungem nu pot să ne mulțumească pe deplin și iarăși căutăm, fiind principalul motiv pentru nefericirea noastră.
Niciodată nu avem timp suficient, căci fără să vrem, acest val ne poartă pe toți. Ai putea alege să te izolezi complet de societate și să refuzi participarea la acest proces, să te mulțumești cu o viață simplă lipsită de tehnologie și de tot ceea ce societatea numește progres iar în aceste condiții să ai timp pentru a-ţi trăi fericirea dar, așa cum am spus, e împotriva firii și efortul e unul destul de mare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce nu avem timp? Pentru ca ne gandim la viitor, in timp ce prezentul trece. Nu stiu ce intelegi tu prin fericire, dar eu daca am ascultat o piesa buna, si am vazut un film de drama, sunt fericit. Fiecare percepe fericirea in felul lui. Visele nu sunt naive, doar ca atunci cand le pui in oceanul numit realitate, se pierd.

| Oana92 a răspuns:

Pentru ca ne luptam sa supravietuim, sa muncim sa avem multi bani si in final nu ne alegem cu nimic. Nu mai avem timp si energic pentru a ne bucura de lucrurile importanta. Din pacate asta e blestemul acestor generatiisad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc de raspunsuri tuturor!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Si eu ma simt bine cand vad o drama sau ascult o piesa bunabig grinMultumesc mult de raspuns!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru мιнαɛℓα36):

Nu am ganduri negativelaughing era o intrebare care ma macina .....Multumesc de raspuns!happy

| Solsagan a răspuns (pentru SweetSacrifice):

Greşit.
Trăieşti ca să fii fericit.

| Solsagan a răspuns:

Nu generaliza.
Eu mă pun în pat doar obosită, nu nefericită.
Şi nu am deloc intenţii bune. Nu toată lumea are. Vorbeşte în numele tău.

| Hombre a răspuns (pentru Solsagan):

Diavolita care esti.laughing

| Wøodenpints a răspuns:

De ce vorbeşti în numele tuturor?
Personal mă culc extrem de fericit şi mă trezesc şi mai fericit, viaţa nu mi se pare deloc a fi scurtă (dacă luăm în considerare cât trăieşte o pisică sau o insectă e chiar greţos de lungă), iar intenţiile bune le las pe seama fraierilor ce au impresia că aşa pot face o lume mai bună.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Wøodenpints):

Era vorba de idealuri personale care nu pot fo atinselaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Solsagan):

Sunt destui oameni care sunt nefericiti, de ce crezi ca multi se sinucid? Poate ca esti fericita felicitarile mele! Ce voiai sa spui ca nu ai intentii bune? thinking

| Wøodenpints a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu pot fi atinse de către cine?

| Delicacy a răspuns:

De ce gândeşti atât de negativ şi superficial?
Fericirea o poţi găsi peste tot, trebuie doar să te uiţi cu atenţie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Wøodenpints):

Mai am pus intrebarea asta pentru ca am vazut MULTE PERSOANE triste si care nu mai simt nimic frumos in viata, si am vrut sa vad parerea mai multor persoane!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Delicacy):

Da,mai,nu e vorba de mine, nu stiu de ce crezi ca gandesc negativlaughingAm vazut multi oameni tristi si am vrut sa consult unele pareri.Mersi de raspuns!

| Wøodenpints a răspuns (pentru anonim_4396):

Ălea nu-s persoane triste. Ăia sunt idioţii pentru care o viaţă simplă e prea mult.

| Solsagan a răspuns (pentru Hombre):

Neah. Sunt o creatură mitologică. smug

Apache
| Apache a răspuns:

Pentru ca scrii asta pe un site in loc sa incerci sa iti aplici ideile si in viata reala...

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru SaveOurSouls):

Un raspuns foarte inteligent, si eu cred in Dumnezeu si in speranta vietii dupa moarte.Am vazut foarte multi oameni fara speranta si ma gandeam ca poate aveau si ei aspiratii sau vise si acum vad ca totul a fost in zadar, asa este, viata fara Christos e o lupta fara sanse de izbanda.Iti multumesc mult pentru raspuns si sfat.

| tudorviorel a răspuns:

Din cauza acestor tentatii ale lumii acesteia in care traim si ne complacem in ce ne ofera.violenta ura crime droguri razboaie.toate acestea ne fac nefericiti