| lplostonyou a întrebat:

De ce nu cred omenii in extraterestrii,cat de naivi trebuie sa fim noi oamenii sa credem ca in atatea galaxii,constelatii si universuri,noi rasa umana am fi vezi doamne singurele fiinte civilizate,cat de naivi trebuie sa fim sa credem asta, oare chiar suntem picati cu parasutele noi oamenii de nu vrem sa acceptam ca mai exista si alte civilizatii in imensitatea asta de galaxii si universuri?

48 răspunsuri:
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru Moryami):

Adevarul nu il primeste nimeni decat atunci cand esti pregatit. Si copiii sunt informati despre berze, unii cresc si inca mai cred tot in ele.

| Dorotheea21 a răspuns:

IAR extraterestrii?!? rolling on the floor
Am sa va testez imediat ''obiectivitatea''!
Un minut! big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Fiinte civilizate", so close.

| Moryami a răspuns (pentru anonim_4396):

Imi vine sa plang. Chiar sunt foarte multi naivi, din pacate, in aceasta lume care cred povesti.

| DonPedroFantastik a răspuns:

Maicuta Cosmica ne-a prevenit...

| Mary012 a răspuns:

Eu sunt sigur ca trebuie sa mai existe si alte fiinte vii in atatea galaxii, universuri.Noi oameni nu avem cum sa fim singurii.Si cand mai reusim si noi sa vorbim? De cand te tot caut si nimic.

| Mary012 a răspuns (pentru DonPedroFantastik):

Maicuta csf si ea de happy

| Dismally a răspuns:

Pana la proba contrarie extraterestrii sun la fel de reali ca si inorogii happy

| MrUniverse a răspuns:

Pentru că NU GÂNDESC.
Eu nu-i înțeleg pe oamenii ăștia... Cât de ignoranți pot să fie "gândindu-se" că suntem singurele ființe din tot Universul... Sincer, îmi vine și să-i bat laughing)
Una peste alta, mă bucur că ai pus întrebarea asta happy

| MrUniverse a răspuns (pentru Moryami):

Tu ești prea ignorant pentru Universul ăsta. Ai scris numai prostii în alea (aproape) 8 rânduri.
Cine a zis că extratereștrii arată așa?
Nu am primit niciun semnal din spațiu? Mai informează-te...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce iti pasa tie de ce exista in cosmos?

| iDarkness a răspuns:

Cand te vei intalni cu un extreterestru atunci sa vii pe TPU sa aiurezi. Ani la rand au avut si inca au loc studii despre "extraterestrii", ca sa vezi, nicio dovada. Treaba cu extraterestrii e asemanatoare cu Dumnezeu. Fratele meu, nu o zic in nume de rau, dar nu mai vorbi daca nu cunosti. Voi cei care sunteti convinsi ca exista extraterestrii, v-ati da viata intr-un pariu? Hai sa fim seriosi.

| sublime89 a răspuns:

E doar vechea tendinta antropocentrica de care nu reusim nicicum sa scapam. De cand suntem am vrut sa ne credem buricul universului. Pe vremuri chiar credeam ca toate se invart in jurul nostru (Soare, stele, planete etc.) Acum ca am descoperit ca nu e asa, ne-a ranit putin orgoliul, dar tot continuam sa ne agatam de speranta ca poate noi suntem singura civilizatie din univers. Si vom face asta atat timp cat vor lipsi dovezile ca mai exista alte civilizatii altundeva. Si asta s-ar putea sa dureze mult, chiar si pana la sfarsitul speciei noastre. Daca civilizatiile sunt rare, nu le vom gasi niciodata, si nici ei pe noi. Motivul e ca Universul e mult prea mare. Si dupa cate ne putem da seama acum, se pare ca asta e cea mai probabila varianta. Chiar daca ar fi milioane de civilizatii in Univers, s-ar putea ca ele sa fie mult prea putine intr-un cosmos atat de mare, si atunci noua ni s-ar parea ca nici nu exista. Am putea in continuare sa ne consolam cu ideea ca suntem singuri in univers. Dar nu vad ce e atat de placut in asta, pana la urma. Singuri intr-un univers atat de enorm, fara nimeni care sa ne poata ajuta la un moment dat, sau cu care sa schimbam si noi o vorba. E o perspectiva sumbra. Insa cine stie, poate ca existenta altor civilizatii e o perspectiva si mai sumbra pentru noi. Oricum ar fi, un lucru e clar: Universul nu exista pentru viata. Viata e mult prea rara ca sa putem spune asta.

| Bogdan_Gabriele_1990 a răspuns (pentru Moryami):

Ummm... Dovezi nu exista din cauza distantelor foarte mari dintre stele, din moment ce fizica impune faptul ca un corp cu masa (orice mai mare decat un foton/neutrino) nu poate sa atinga viteza luminii, iar distanta dintre stele este de cativa ani lumina minim, probabilitatea ca acestia sa ne viziteze este foarte mica. In plus, nu toate stelele au un sistem solar care sa poata mentine viata, totusi. in acelasi mod in care viata a aparut pe Pamant aceasta poate aparea si in alte sisteme solare care ii sunt favorabile

| mihai1342 a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce ai incerca sa explici unui animal?

| Theo94 a răspuns:

Oamenii de rand trebuie mentinuti in linie, preocupati cu problemele lor marunte si de r4hat, de ce ar fi atat de important ca oamenii sa afle de extraterestri acum (civilizatii) nici macar nu avem tehnologiea necesara sa-i descoperim, dar va veni si momentul.