| Birjaru a întrebat:

De ce nu da dumnezeu nici un semn ca exista...ca sa poata crede lumea in el?

Răspuns Câştigător
| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Deci daca exista nu trebuie sa se implice. Fiecare isi face singur destinul. Nu trebuie nici ajutat nici impedicat.

Cand ai nevoie de DUmnezeu crezi in el (ex: urmeaza sa faci o operatie, urmeaza un examen major, scapi dintr-un accident.)
Cand o duci bine si nu ai nevoie de nimic credinta iti scade.

43 răspunsuri:
| petruclaudiu78 a răspuns:

@VladSilviu, ce simplu era! Cum de nu mi-am dat seama pana acum?!
Si totusi citisem cate ceva despre Big Bang.
Multumesc ca m-ai lamurit. A, dar stai! Punctul acela de materie concentrata de unde a aparut?

| aylin_8497 a răspuns:

Dragilor, in Dumnezeu trebuie sa crezi si sa ii iubesti pe cei din jurul tau atat. Daca tu crezi ca nu ti-a dat nicio dovada eu cred ca te inseli...tu ai fost conceput, ai trait 9 luni in uterul mamei, te-ai dezvoltat normal, te-ai nascut, traiesti si incerci sa te dezvolti spiritual... esti im om care incerci sa-ti gasesti un drum in viata. Iubeste oamenii si ajuta-i daca poti, am sa incerc si eu sa fac la fel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine-i dumnezeu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai semne la tot pasul; daca nu crezi cu adevarat, nu o sa poti vedea niciodata.Lasa-ti mintea limpede, in credinta, si vei incepe sa simti si sa vezi. Dumnezeu sa te ajute.

| RelaţiiCuClienţii a răspuns:

Mă, tu nu eşti ală cu bătutul nevesti-si?

| SENEX a răspuns:

Pentru ca nu toata lumea il percepe, stiut fiind faptul ca: „ În faţa lui Dumnezeu noi toţi suntem egal de deştepţi, mai bine zis egal de proşti. Totul depinde de aceia, dacă îţi dă sau nu Dumnezeu acces la cunoştinţele pe care le aspiri".

| SENEX a răspuns:

Dumnezeu da semne suficiente despre existenta SA, insa nu toti IL percepem.In plus ne pastoreste din umbra pe scara evolutiei spirituale, iar singurul nostru efort poate fi doar acceptul existentei si superioritatii Lui prin cuvant.

| ania a răspuns:

Daca tie nu ti-a dat nici unul sau nu le-ai perceput inca, nu inseamna ca El nu da semne. Tocmai pentru ca da semne cred atat de multi in EL.

| SoldierOfLove a răspuns:

Dumnezeu da sute de semne in fiecare zi, doar ca lumea refuza sa auda. "Nu exista surd mai mare decat cel ce nu vrea auda". Personal, eu am primit semne, dar Dumnezeu nu lucreaza mereu atat de "miraculos" cum credem noi ca face intotdeauna. Te poate ajuta si printr-o persoana, un gand sau orice altceva. Invata sa vezi dupa aparente, si-ti vei primi toate semnele de care ai nevoie.

| raluca0306 a răspuns:

Crede-te in el, si nu in altcineva, e singurul care te intelege si te poate ajuta...

| Ecea a răspuns:

Mda.
Semnele alea care sunt,de fapt sunt interpretate de oameni.
La fel de usor pot sa vad si eu cand pe cer este o forma mai ciudata sa am impresia ca sunt sanii cuiva,sau penisul meu.
Dar este interpretarea mea proprie,la fel ca si credinta voastra,
o interpretare proasta.
Daca exista dumnezeu oamenii nu erau asa prosti cum sunt cei care cred in el.
Daca exista dumnezeu,nu aveam istorie asa mare.
Daca exista dumnezeu,muream eu de mult pentru renegarea lui.
Daca exista dumnezeu, fetitaCubombonele si gabryella ii face blowjob zilnic(desi cred ca in imaginatia lor o sug PNV lui dumnezeu)
In schimb,cred ca un blowjob facut de ele este "divin si de dumnezeu dat",asa ca fetelor pentru credinta voastra eu ma las pe mainile sau gurile voastre.

Scuzati vocabularul, nu imi sta in caracter dar deja prostia este domina foarte mult Romania, nu m-am putut abtine.

| kyllotzica a răspuns:

Ptr ca eu sunt ATEU si nu cred in dumnezeiri deastea.mergi la mai multe religii si ai sa crezi si tu ce cred si eu. sunt praf toti zic ce vor ei nimic nu e adevarat...niciuna nu e la fel big grin

| Lassaria a răspuns:

In fiecare zi da semne.dar daca tu nu observi.

Întrebări similare