Exista, poti duce o viata ca in povesti, dar trebuie sa ajungi la acel nivel...prin multa munca si vointa din partea ta.
Fiindca povestile sunt facute pentru a acoperii nevoile sufletului uman!
spui intr-o poveste exact ceea ce nu poti face in viata reala
Cine spune ca nu exista? eu stiu exemple de oameni cu o viata pe care nici cea mai bogata fantezie nu si-o poate imagina.
Pentru ca nu vrei tu sa ai o astfel de viata.
iata un citat care imi place mult: Fericirea este sa iti doresti ceea ce ai deja.
Deci dorintele noastre cele multe stau in calea fericirii noastre.
daca te consoleaza, toti oamenii sunt ca tine, adica nu sunt total fericiti. Toti ne dorim asta, dar nu atingem, toti suferim...
Daca o sa-ti mai pui asemenea intrebari vei ramane in urma... Daca intelegi ce vreau sa spun.
Biblia si alte carti sacre admit ca aceste locuri "ca-n povesti" exista. In Biblie sunt amintite acele taramuri pe unde trec "rauri de lapte si miere". Povestile citite de noi in copilarie, nu sunt chiar povesti. Unele reflecta lumile superioare, lumile angelice, iar altele sunt povete pentru oameni. Raspunsul meu ar fi ca exista viata ca-n povesti, numai ca pentru a ajunge acolo e nevoie de multe munca psihologico-spirituala. Pace!
Daca ar exista o viata ca in povesti noi oamenii nu ar trebui sa mai trecem prin toate obstacolele care ni le pune in cale viata. Funda?
Pai incearca niste etnobotanice ceva ca poate vezi un unicorn sau poate il vezi pe fat-frumos
Pentru ca nu se poate exista ca nu e viata ca in povesti! povestile sunt altceva diferit de viata noastra!
3XILIUM întreabă: