Pentru ca daca l-am putea schimba, nu am mai gandi ceea ce facem. Am face tot ce ne trece prin cap, fara sa ne gandit la consecinte. Asa, suntem atenti si chiar daca facem o greseala in trecut, Dumnezeu vrea sa se asigure ca acea rgeseala nu va mai fi repetata!
Sper ca te-am ajutat, numai bine!
Nu stiu! Si eu imi doresc atat de mult macar sa sterg din el, daca nu il pot schimba...
Nu te mai tot gandi la ce a fost.gandeste-te la prezent, la viitor.astea la poti schimba.
Trecutul, nu! --- doar amintirile despre trecut se pot "cosmetiza" sau, pot fi lasate sa piara in uitare!
Trecutul nu poate fi schimbat poate fi decat acceptat sau nu asa cum a fost! De ce nu? Simplu inca nu s-a descoperit practic calatoria in timp.
Pentru ca ai modifica atat prezentul cat si viitorul, iar lucrurile ar putea nuneaparat foarte frumoase si ti-ai dori sa fie totul cum era inainte.
Pentru ca este deja in urma ta. Poti sa te pregatesti pentru ceva ce urmeaza, nu pentru ceva ce a fost. Asta ne poate ajuta sa fim mai atenti cu ceea ce o sa vina, sa ne pregatim de orice si sa actionam corect.
@Borgir,daca as putea sterge o particica din trecutul meu cu siguranta prezentul/viitorul meu ar fi fost minunat(as fi fost acum cu persoana ce o iubesc, s.a.m.d.).Si as fi avut un trecut fara mici greseli in el/exemplar.
BucurCristina întreabă: