anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce nu putem suporta egoismul altora? Oare nu cumva ca depaseste marimea egoismului nostru si ne enerveaza instant fara a ne da seama sincer de ce?

10 răspunsuri:
| Aicilef a răspuns:

Nu suport egoismul altuia pentru ca mie mi'ar placea sa fie toti ca mine. dar lumea difera!

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Pai ori interfereaza cu al nostru si apare un conflict de interese ori nu ne place ca altcineva il are mai marewinking

| vikusea a răspuns:

Kurioasă întrebare.cared kă da.depășește...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nene hatciog, ia ceteste talica cronica antihristului, biserica secreta.sa vezi acolo egoism ce nu poate fi egalat sau comparat, al generatiilor ce ne urmeaza. si vei vedea ca ca iti vei da seama de ce.

| mitika_9299 a răspuns:

Egoismul nu are unitate de masura, ne este impartit in egalitate la toata lumea, cum il folosim ne diferentiaza. Nu putem suporta egoismul altuia pentru ca suntem egoisti.

| kaTTsu a răspuns:

Nu poti suporta ca esti al dracu smug esti cul nai ce zice app si ca sa iti dau un raspuns depinde de fiecare om si de caracterul format si eu sunt al dracu smug

| Alphawolf a răspuns:

Este posibila varianta ta in unele cazuri, dar nu in toate deoarece persoana cu egoismul mai bogat, nu vrea sa-si vada propriul egoism care este strigator la cer dar vede egoismul altor persoane. Suntem mai indulgenti cu egoismul personal dar vedem destul de repede egismul altora.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Suntem prea slabi pentru a realiza starile care le avem in anumite momente. Nu doar despre egoism e vorba, ci despre multe,, defecte`` pe care le inegrim cu speranta sa ni se observe mai usor culoareawinking.

| ZambescSiGata a răspuns:

Incetu cu incetu, ne dam seama ca in lumea asta exista foarte mult egosim, dar am cere prea mult daca am dori sa nu mai existe, ptk vezi tu, nimeni nu-i perfect si toata lumea are un pic de egoism in el chiar daca uneori nu ne dam seama. Te puup

| Bacemi a răspuns:

Asa este. De cele mai multe ori ne doare ca nu putem fi si noi nepasatori la randul nostru. E greu sa fii un adept al moralitatii. Risti sa ajungi la stadiul in care suferi de lipsa simtului propriei demnitati.