Depinde de la persoana la persoana.Eu nu cred ca toti tin minte prima dragoste,acum depinde,dar raspunzand la intrebarea ta prima dragoste nu se uita niciodata dupa parerea mea pentru ca e un sentiment unic,cu alte cuvinte atunci cunosti dragostea,si eu zic ca in prima dragoste pui cea mai multa dragoste, in alte relatii deja sti cum e si esti mai obisnuita, mai altfel... Sper ca te-a ajutat!
Funda?!
Ca nu se poate!~nu cred ca exista prea multe explicatii, si daca ar exista nu ar fi de folos!
Pentru ca a fost prima si a fost magica, prima experienta in materie da dragoste, de atunci ni s-a schimbat total viata! funda?, daca mai vrei detalii spune
Ptr ca e prima iluzie, primul partener/a adevarat, cu care inveti sa iubesti, sa saruti, sa te compotri ca atare cu el/ea...X si daca se ajunge mai departe(dragoste) imposibil de uitat.
Prima dragoste nu se poate uita pentru c a a fost prima dragoste! nu poti uita asa usor persoana pe care o iubesti! Funda? xD
Pentru ca atunci traiesti clipe minunate simti lucruri pe care nu le-ai mai simtit niciodata esti in al noualea cer ai fluturasi in stomac ti se pare ca acum nu mai conteaza nimic, ca nu se poate intampla nimic rau si uiti de toti cei din jur E o senzatie minunaaataaa
Nu stiu asta vreau sa aflu si eu... ((( m-am despartit de prima dragoste si acum in fiecare seara inainte sa adorm imi aduce aminte de ea si stau treaz inca vreo 2-3 ore cu ea in minte inainte sa adorm.
De obicei, prima experienta in orice nu se uita niciodata! Nu are legatura cu dragostea ci cu faptul ca este prima!
Crezi ca vei uita vreodata prima zi de scoala (clasa I-a), sau poate primul sarut, sau prima cursa cu avionul? Probabil pentru simplul fapt ca sunt primele, noi, in subconstient, le acordam o importanta imensa. Chiar daca pe parcurs ne dezamagesc. Noi nu le vom uita! Sunt ca niste " asteptari". Primele experiente!
Jeanny22!
Se poate daca se termina urit.Dar e adevarat ca si peste douazeci treizeci de ani iti aduci aminte.De ce? Petru ca e prima care ti-a dat asemenea fiori si sentimente.E ceva fara precedent ceva nou ce pina atunci nu ai trait side aceea ramine asa de tare intiparit.
Pentru ca ai simtit pentru prima oara ce inseamna dragostea si asta nu uiti toata viata
Pentru ca atunci cand te indragostesti prima oara, acea persoana ti se pare perfecta, un inger si cred ca nimeni nu uita umw inger.
In general debuturile, in orice specie de domeniu, sunt de tinut minte. Indiferent ca vorbim despre dragoste, viata sexuala, muzica, stand-up comedy, teatru sau orice altceva
Poate e cea mai mare dragoste
si eu am avut o "prima dragoste,, si inca o am in cap si no pot scoate
Pentru ca prima dragoste este si prima experienta in materie de iubire. Iubirile care vin dupa, poarta amprenta primei si tocmai de aceea avem tandinta de-a ne raporta la prima si la trairea care o implica.Tocmai de aceea este greu de uitat