| Tron a întrebat:

De ce nu suntem nemuritori?

Răspuns Câştigător
| Sოﺁℓε a răspuns:

Ar fi prea multi oameni pe lumea asta.

19 răspunsuri:
| JaJe a răspuns:

Cine a zis ca nu suntem nemuritori? dupa moarte!

| MihaicaDan a răspuns:

Din cauza lui ADAM...Ca a mancat din marul interzis.Dar daca nu manca nici un om nu era pe pamant. FUNDA?

| nosferatu a răspuns:

Ce te face sa crezi ca noi stim asta?

Apache
| Apache a răspuns:

Corpul este muritor.
se spune ca sufletul este nemuritor...dar cine sa stie!
intr-un fel nu vreau ...sau nu pot sa accept ca totul se sfarseste pentru noi!
sunt multe lucuri pe care oamenii nu le inteleg ...viata.universul.totul face parte dintr-un intreg ecosistem, fara sfarsit, si neinteles de oameni!

| Marii a răspuns:

Daca ai trai vesni ce ai face?

| Css a răspuns:

Salut! Noi daca am fi nemuritori la momentul asta nu am mai avea loc pe planeta. Si de aia Dumnezeu a creat acest ciclu te nasti, cresti si mori. Funda pls?

| DuzziDi a răspuns:

Gandeste-te...daca am fi nemuritori, am mai traii si ne-am bucura la fel de tare de fiecare secunda? Moartea este ceva normal...insa nimeni nu ne invata sa ne acomodam cu ea. Banal, nu?! Nu suntem invatati cu moartea. E ceva vesnic. Noi, trebuie sa ne pregatim pshic pentru asta.

| DrDeath a răspuns:

Eu nu as vrea sa fiu nemuritor.Ce as face?
Daca in viata de zi cu zi nu poti sa faci ce iti place la ce ai vrea sa fii nemuritor?
Mie mi s-a stricat LongBoardul si nu am bani sa imi cumpar altul.Acum mor de plictiseala in fata calculatorului.Mai bine as muri de cat sa traiesc toata viata asa.

| Tron explică:

@Marii:
Buna intrebare, daca as traii vesnic as face toate lucrurile din lume si apoi m-as plictisii.Nu ar mai ramane nimic de facut sau poate ca cu timpul s-ar descoperii lucruri noi.Nu stiu ce sa spun. Buna intrebarea...

| InLove a răspuns:

Pentru ca, asa, viata, valoreaza mai mult, gandeste-te, in infinitate, o clipa sau un minut nu reprezinta nimic, in schimb, in intervalul nostru de viata clipa e totul!
parerea mea

HepHap
| HepHap a răspuns:

Pune de-o parte vreo 500 de ani sa inveti gramatica. Poate se prinde ceva de tine.

| thealchemist a răspuns:

Pentru ca nu suntem vampiri.

| NoChanceForUs a răspuns:

„Microbii nu există"..."de ce nu trăim veșnic"...omule,tu gândești când întrebi ceva?

| Tron explică:

@Css:
Sorry dar ai raspuns prea tarziu, insa ai promisa o funda de la mine cu prima ocaziewinking

| Tron explică:

@HepHap
Te consideri inteligent/a? Mie nu mi-a placut scoala, sunt mii de lucruri mult mai bune de facut in viata decat sa fac mii de ore de scoala.Nu vreau sa ajung un Einstein ca tine si nici expert TPU,te las pe tine sa ramain dependenta de funde si altelewinkingPoate te ajuta la ceva.

@NoChanceForUs
Asa cum ai spus si tu, doar am intrebat, e doar o intrebare.Eu spun sa gandesti tu mai bine ce spui? Facem o incercare? Sau vrei sa pun intrebari de genul (Vai,cine ma poate ajuta si pe mine la un exercitiu,sau cum se fac poze modificate ca majoritatea cocalarilor)winking.Nu am spus ca este asa,ci doar am pus o intrebare la care cine vrea raspunde, cine nu, nu.Eu zic mai bine sa te dai cu capul de pereti pana iti vine mintea, sau poate ca nu ai deloc.Succes.

HepHap
| HepHap a răspuns:

@Tron

Intre intelectuali si prostanaci exista calea de mijloc. Nu trebuie sa faci mii de ore de scoala, dar nici absenteism. Majoritatea oamenilor au o educatie decenta; nici nu epateaza, nici nu se fac de ras. Tu nu te gasesti printre ei si, din ce ne-ai scris, esti constient de asta. Ai avut oricum minimul de inteligenta sa apreciezi distanta dintre mine si tine.

| Dmesss a răspuns:

@HepHap esti unul dintre expertii TPU cunoscatori de gramatica si sunteti foarte multi si sunt mandru de voi, dar as vrea sa stii ca "500", in contextul asta literal se scrie cinci sute(asta asa, pentru viitor). @Tron nu suntem nemuritori pentru ca nu ne lasa Chuck Norris.

| silviu_5499 a răspuns:

Doar trupul e muritor sufletul ramane cred eu in vecie

| ema69 a răspuns:

Dar de ce am fi?

Întrebări similare