| raymusic5432 a întrebat:

De ce nu va place stiinta? de ce credeti in basme, povestii

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei sa spui ceva anume cu asta si ne iei cu subantelesuri?

| raymusic5432 explică (pentru anonim_4396):

Isi dau fundita ca imi place avatarul tau, daca mai vrei fundite mai raspunde-mi

| anonim_4396 a răspuns (pentru raymusic5432):

Ma momesti cu fundite? noroc cu avaturl asta ca am cu ce sa-mi prind pletele rolling on the floor

19 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Credem in stiinta si ne plac povestile.

| harciog a răspuns:

Ma n-auzi, la amindoua sta la baza lor aceeasi caracteristica umana si anume imaginatia.Cum sa nu ne placa amindoua? Ce esti habauc?

| mgtow a răspuns:

Pentru ca si acea stiinta e alcatuita din basme si nu au dreptate in tot ce spun.

| AlxMro a răspuns:

Pentru ca vrem sa ne generam sentimente. Depinde ce intelegi tu prin basme si povesti. Si intrebarea ta putea sa fie mai draguta gen big grine ce unora dintre voi nu va place stiinta?, daca era vreun robot printre noi, cu intrebarea aceasta il jigneai.

| darrio2007 a răspuns:

Eu,unul nu cred in basme.

| Handrei a răspuns:

Pentru ca realitatea e mai grea ca fantezia

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbesti de stiinta parca ai fi un mare savant...parca tu ai descoperit nu stiu ce! fii serios si iti vezi de treaba si nu mai vorbi de domenii care te depasesc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca basmele si povestile sunt prezentate mult mai bine decat ``stiinta``care de multe ori e o tampenie emisa de ``savantii``carora li se acorda credit nejustificat, doar pentru ca au capatat numele asta... ceva care se bazeaza pe faptul ca nu se intelege prea bine nu poate fi bun...creeatiile geniale sunt placute si intelese de toata lumea, nu le trebuie nici o explicatie si creeatorii sau inventatorii lor nici nu mai sunt amintiti(exemplele sunt nenumarate)

| Adrianetc a răspuns:

Tu de ce cauti conflicte?

| mihaitaLGP a răspuns:

Din cauza fortelor care ne conduc.
Generalizez pe plan global, nu ma refer strict la Romania.

Mesaje de indoctrinare peste tot.
Se promoveaza prostia, sa poti deveni si mai prost. Prost si bun de munca, sclav in ordinea lor mondiala.

Influente sunt la tot pasul tv, internet, muzica etc.

Suntem condusi de niste forte care depasesc cu mult capacitatea noastra de intelegere, asta pentru ca noi oameni nu avem acces la informare.

Primim doar ce cred ei ca avem nevoie.

Vor sa uitam cine suntem, origine, care este cu adevarat scopul nostru.
Suntem condusi cu usurinta.
Nu asta este trist, trist este ca putini realizeaza.
Din aceasta cauza nimeni nu este atras de informare, traim intr-un mediu de viata creat de ei.
Aparent primesti ce vrei, dar ce primesti este pentru a te putea indoctrina si manipula.
Oameni cumparati cu un bilet jegos...

| MauiNight a răspuns:

Eu studiez anatomia umana din revistele Playgirl si Playboy.

| maryand12 a răspuns:

Omul cu advarat nebun este omul fara visewinking --Apropo DUMNEZEU EXISTA

| lion13 a răspuns:

Pentru ca pursi simplu creierul asa este incearca sa dea logica la tot dar niciodata nu vom fi siguri ca este corect cea ce spune de exemplu fantomele aceste spirite crezi ca existe? crezi ca vor razbunare? si toate astea iar oameni de stiinta spun> nu exista fantome insa exista si unele locuri buntuite! de acea ne place sau nu ne place toti vom crede macar un pic in aceste basme povesti si toate astea!
si sincer as vrea sa mai spun:MAGIA STA IN MISTER

| mihaitaLGP a răspuns (pentru lion13):

Ma ustura ochii, sa ma fereasca zeul tau ce prostii ai scris, si cum le-ai scris.

Auzi, daca cunosti asa multe fantome, imi poti prezenta si mie una? Macar un loc bantuit vreau sa vizitez.
Ce zici, te pui pe post de ghid?

Daca esti prea prost sa intelegi stiinta, treci la religie.

| lorelayilynn a răspuns:

Pt ca avem nevoie de vise. Raspunsurile nu trebuie cautate, sunt de cele mai multe ori in fata noastra. Sunt asa cum le visam noi. Ce ar mai fi lumea daca am avea toate raspunsurile? Nu ar fi plictisitor?

| FeedMyFascination a răspuns:

Pentru că unii oameni au nevoie să ştie că nu trăiesc degeaba, şi-şi inventează Dumnezei, locuri în care să meargă după moarte, şi o întreagă galerie de prieteni imaginari. Iar asta pentru că vor să se simtă vegheaţi, ori pentru că au fost indoctrinaţi, ori pentru că existenţa unei fiinţe divine le convine într-un fel sau altul. Oamenii care cred în "poveşti" sunt oamenii care au nevoie de ele.