Nu mai avem par pe corp sau coada pentru ca in timpul evolutiei sistemul nervos ni s-a dezvoltate foarte mult si nu am mai avut nevoie de asa ceva. Parul/blana este necesara pentru protectie. In timp omul si-a creat arme cu care sa se apere. Coada este folosita pentru echilibru. In timp omul a evoluat si a putut merge pe 2 picioare astfel nemaitrebuindu-i coada. Procesul se numeste selectie naturala. Adica daca nu te adaptezi mori. Omul s-a adaptat altfel si nu i-au mai trebuit elementele primare.
Unde mai ai par tu?
Devii indiscret, boss...
Omul a ramas cu par in locurile sensibe care necesita mai multa protectie. Adica la cap, in zona intima, in nas (pentru a filtra intr-un fel aerul) si axila. In rest avem par foarte putin pentru ca asa am ramas din urma evolutiei.
Ai dreptate
Nici vorba, imi arati parul tau te rog daca esti fata chaiar te rog
Ai folosit cuvântul cheie în întrebare - "evoluat".
Nu mai suntem la stadiul maimuțelor (mă rog, unii dintre noi), tocmai pentru că am evoluat.
Altfel nu s-ar mai numi "evoluție".
Imi pare rau dar, in ce ma priveste, te contrazic total.Sint tot numai o blana.Stii ce cald imi este iarna?
Doar nu crezi in prostia evolutionista, nu? Darwin e de domeniul trecutului, a crede in teoria evolutionismului in ziua de azi e similar cu a crede in mosuletul cu barba alba de pe nori caruia ignorantii ii spun Dumnezeu.
Mai multe neintelegeri aici. unu la mana, n-am evoluat din primate, suntem primate dpdv taxonomic.
2 Nici omul nici celalalte primate nu au coada. au in schimb ceva numit os sacral. sunt mai multe oase sudate impreune, cinci la numar. la alte mamifere formeaza coada.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sacrum
3. avem par pe corp, esti nebun :)) doar ceva mai putin decat alte primate.
Eu tot imi caut parul nu il gasesc oare de ce?
Nu vreau sa stiu de ce
Stai sa vezi ce am patit, cand eram mic ca sa simt mirosul de porc de craciun imi ardeam corpul de pe corp anul asta l-am ars si de paste
Așteaptă să ajungi la pubertate, ray.
Poate esti tu mai evoluat decat noi
Tu nu vezi o maimuta cat par are tu ai atata par?
Eu am evoluat mereu spre cea imi doresc, daca vreau femeie devin femeie
NU este adevarat ca ne tragem din primate! ca sa o zic pe romaneste: De ce maimutele de azi nu se transforma in oameni? E o prostie! oamenii au fost creati de Dumnezeu!
Tu crezi si ca Cristian Gog si a oprit inima la "Romanii au talent" asa e?
De apreciat credinta ta.
Pe mine nu ma intereseaza ce a facut Cristian Gog, sau cum le-a facut! tot ceea ce stiu e ca Dumnezeu exista si ca el a creat oamenii Pupici :*
Credința e adevărată.În schimb Cristian Gog e ceva de...amuzament.
Taci ca esti prost sau proasta dupa caz.
Bine ca esti tu destept, desteptule!
Eu ma intristez ca in secolul 21 mai crede cineva in zei, spirite, mos craciun etc...
Pai tocmai de aia pentru ca am evoluat.
Par pe corp mai avem dar nu in cantitati mari pentru ca nu mai avem nevoi de protectie.
Teoria lui Charles Darwin! Interesant de citit :)http://www.odaiadesus.ro/evolutie.html