Nu am habar de ce sunt luati de prosti sau needucati...Mie mi se pare o libera exprimare.Nici sa injuri la fiecare fraza dar nici o data pe luna.Si eu sunt foarte credincios si tot injur. Uneori oamenii judeca dupa apariti.Si ca de sfarsit Codrin Bradea : Satana injura ft mult si a luat bacul cu 10 si mi se pare un om si youtuber la randul lui foarte bun, cum se cade si are o relatie foarte stransa cu Abonatii, este educat...etc.
Să fii deștept nu e echivalent cu a fi educat. Adică binecrescut.
VC, deși era erudit, numai binecrescut nu se poate spune că era. Și nici „ușă de biserică".
N-ai cum să fii un om educat dacă înjuri la fiecare al doilea cuvânt.
De ce să înjuri când poți să folosești alte cuvinte normale?
Fiecare înjurătură poate fi înlocuită de alt cuvânt frumos, și ușor dar pentru asta trebuie să vrei să te schimbi.
Prefer mai mult o conversație inteligență și un răspuns concret și sincer decât să înjuri și să jignești fără motiv.
Vadim unul dintre cei mai destepti oameni din Romania?!
Hahahahahahaaha.
Hai ca asta a fost buna.
Ce legatura are inteligenta cu educatia?
Vadim Tudor a avut o memorie excelenta, nu stiu cat de inteligent era, dar l-a stricat rau caracterul.
Injuri sau nu, e alegerea ta, nu esti nici mai cool, nici mai destept, nici mai diferit daca o faci. Toata lumea o face. E firesc. Nu e mare lucru. Probabil esti adolescent de iti pui asemenea probleme "existentiale". Stai lin, nu-i pasa nimanui.
Parerea mea este ca e o dovada de lipsa de educatie sa injuri in public (nu ma refer sa zici O injuratura asa pe moment de suparare). Adica trebuie sa te gandesti la cei din jur care trebuie sa iti asculte tie injuraturile si poate sa isi strice ziua din cauza ta. Nu ma refer la a injura intr-un video sau ceva, adica de exemplu nu am nimic cu Codrin Bradea ca injura, daca nu am chef sa aud injuraturi, pur si simplu nu ma uit la videourile lui.
P.S. Asta nu are legatura cu inteligenta, este vorba de respectul pentru cei din jur.
Scuteste-ne cu Vadim, D-zeu sa il ierte! dar in opinia mea nu a fost decat un latrau care a fost destept dar si-a vazut doar propriul interes. Sa nu uitam cum a fost pe timpul lui Ceausescu si ca nu a facut nimic cand a avut ocazia ca si politician. A stiut doar sa dea din gura aiurea si dovada a si platit despagubiri morale: cazul executoarei care l-a evacuat din sediu de partid in care in mod legal nu avea niciun drept sa il mai foloseasca. Cat de cretin a putut fi zicandu-i ca are dreptul sa el e demnitar european si ca nu are dreptul sa il dea afara din sediu. Asta cred ca e o reminiscenta de comportament de pe timpul comunismului. In concluzie oamenii educati nu injura. Daca injura inseamna ca nu e om educat. Un om educat nu are asemenea iesiri. Vadim a stiut doar sa atraga o parte din prostime doar vorbind aiuraea, de asta si i se zice populistul Vadim. Asemenea oameni nu au ce cauta sa reprezinte tara ca europarlamentari. Nu asa se comporta un om educat.
Intrebare buna de Trivia/ Amuzante "Vadim Tudor, era unul dintre cei mai destepti oameni din Romania"