anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce omul este atat de performant fata de celalalte vietuitoare ale Pamantului? Oare e o intamplare?

44 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru elena97890):

Ăămmm, frate....nu stiu cum sa-ti spun dar eu am spus foarte clar:,, fata de celalalte vietuitoare ale pamantului", nu ale cosmosului. Fii mai atent!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Darkmagic):

Stai! Ti esti ala care si-a dat seama ca sunt smecherul de la Craiova? Foarte tare frate! Te saluta fratele tau, actualul kazymir!

| aimullah123 a răspuns (pentru Theo94):

Bine frate, atunci tu crezi mai departe in teoria aia cu explozia din nimic care a creat intreg universul. Dar mai gandeste-te, de ce pamantul e singura planeta pe care exista fiinte vii, de ce pamantul este la o distanta perfecta de soare, de ce nu cad frecvent asteroizi pe pamant, de ce a aparut prima maimuta, de ce omul este perfect, fara nicio greseala. Cand ceva apare asa singur dintr-o data nu apare perfect. Si apropo, tampit e altcineva cu tot neamul lui de la maimuta incoace.

| Sn4k3 a răspuns (pentru DragosTrandafir):

Pai dc s-ar omora pentru bani? Sunt animale care se omoara pentru o femela, asta e scop personal. Nu poti sa le compari cu noi, suntem superiori din punct de vedere al gandirii. Si faptul ca ne sinucidem, chiar daca nu-i o chestie buna, arata ca gandim mai mult si tocmai asta e problema pentru unii laughing.

| IIIshaneIII a răspuns:

Pentru ca are procesor Intel si rami Kingston

| RainmakerX a răspuns (pentru anonim_4396):

Este adevarat dar niste aripi nu ar strica laughing

| valystefan10 a răspuns:

Când omul a fost creat, i s-a oferit si libertatea de a alege, astfel ca, in comparatie cu vietuitoarele pamantului, omul este dotat cu capacitatea de discernamant, in a face analiza dintre ce este bine si ce este rau.

Nu este o intamplare, ci este actiunea exclusiva a lui Dumnezeu...in cele descrise mai sus.

Suntem fiinte create cu libertatea de a alege ce este bine sau rau, iar in functie de ceea ce alegem, ne indreptam fie intr-o directie, fie in cealalta.

| RAY a răspuns (pentru aimullah123):

Bine frate, atunci tu crezi mai departe in teoria aia cu explozia din nimic care a creat intreg universul.
nu e adevarat asa ceva, culmea e ca continui sa minti desi stii ca e o minciuna, stiinta nu afirma ca a fost o explozie si ca creat totul, iar faza cu pamantul la o distanta buna, vorbim de probabilitati din 9 planete una e la o distanta buna,probabilitatea era mare,meteoriti cad mereu, prima maimuta? omul este perfect? exista boli pentru orice organ,omul nu este perfect,maimuta nu o aparut, vezi ca minti multe omule, eu nu mint despre teism, crezi ca asa ajunge un om la credinta prin minciuni, fi sincer

| Theo94 a răspuns (pentru aimullah123):

Singura planeta cu viata de care se stie, am vazut la diverse documentare ca si cei de la NASA spun ca exista viata in univers in afara de cea de pe Pamant, esti tu mai inteligent de cat ei (?), omul nu este perfect, nimeni nu este perfect, o groaza de oameni au defecte, in corpul uman sunt organe sau structuri biologice vestigiale cum sunt maselele de minte, plica semilunară a ochiului, parul de pe corp, etc. Vestigiale adica care si-au pierdut total sau partial functionalitatea.

https://ro.wikipedia.org/wiki/Vestigialitate

Referitor la ultima fraza, te autodescrii?

| aimullah123 a răspuns (pentru Theo94):

Da-i Doamne minte!

| aimullah123 a răspuns (pentru RAY):

Ok frate. Tu crezi in ce vrei, eu cred in ce vreau. Bafta!
Nu stau sa ma complic cu tine.

Omule dar numai minti, tu te folosesti de stiinta dar o ataci, minti, oare ce crede un copil care merge la scoala daca stiinta este o minciuna

| aimullah123 a răspuns (pentru RAY):

Ok frate. Gata cu discutiile astea ca nu isi au rostul. Cel mai destept cedeaza asa ca te rog sa cedezi.

Ce cedare? eu doar ti am spus sa nu minti atat, adica tu ca crestin daca minti cum vrei sa convingi un ateu de credinta ta prin minciuna