| DJSpook1 a întrebat:

De ce politicieni, primari, parlamentari etc, fura? Oare de ce nu se gandesc si la tara asta ca se duce de rapa, eu daca as fi la putere nu as putea sa ma gandesc doar la mine, cum vad cati oameni sufera, cati saraci, crime, violatori sunt in tara asta. De cine sunt corupti jegurile astea imputite, as vrea sa ii vad cum ar fi sa traiasca in locul nostru, sa se chinuie sa stranga bani nu sa stea degeaba intr-un scaun si sa zica 2 cuvinte si sa ia bani, sincer as vrea sa-i vad morti. Suntem ascultati peste tot, suntem cenzurati, e un sistem bolnav condus din umbra, dar de catre cine, cine ne vrea raul?

Răspuns Câştigător
| 6684464 a răspuns:

Daca toti am fi inteligenti am ajunge din nou la troc pentru ca nu ar mai fi asa importanta moneda avand in vedere ca toti castigam la fel de mult asa ca trebuie sa ne manipuleze cineva(o societate) astfel incat sa existe o diferenta intre rangurile sociale(ce ar fi ca toti sa fim arhitecti dar nici un lucrator?).
Iar acea manipulare este foarte complexa, incepand cu sistemul economic, educational si terminand cu sistemul religios.
Acei oameni "din umbra" sunt acei oameni care pot controla aceste circuite economice. Fa, de exemplu, o cautare sa vezi de ce sunt asa scumpe diamantele, ca sa iti starnesc interesul iti spun ca nu sunt asa rare, de fapt sunt chiar foarte "dese".

4 răspunsuri:
| Oana92 a răspuns:

Astea sunt teorii ale conspiratiei (+versuri din bug mafiawinking )Nu ne vrea nimeni raul...toti isi vor propriul lor bine. Nimeni nu fura doar pentru a ne rani pe noi ci pentru a-si asigura pozitia sociala, situatia financiara, etc.

Referitor la ce spui tu, ca daca ai fi la putere nu ai putea sa te gandesti doar la tine...ei bine, mai discutam cand o sa ai puterea in maini. Cand vei avea ocazia sa faci mii de euro in cateva minute nu cred ca vei refuza sa o faci pentru ca asta ar inseamna sa incalci legea...

Saracie, crime si violuri exista in toata lumea, de la inceputuri si pana la sfarsit. Diferenta este ca mult timp nu prea s-a vorbit despre asta.

Iar chestia cu "suntem ascultati peste tot " e absolut penibila! Nu se deranjeaza nimeni sa iti asculte telefonul daca esti un om normal, de rand, fara pozitii cheie si posibilitatea de a face foarte multe chestii ilegale. Va uitati prea multa la antena 3&co...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce?
Pentru ca intodeauna bogatanii vreau mai mult, cu orice pret.

| TrăieşteClipa a răspuns:

Noi trebuie sa fim consumatori cuminti si sa nu ne punem prea multe intrebari.
Multinationalele au grija de noi de sanatatea noastra, de hrana noastra, de informatiile de care avem nevoie etc.
Exact cum facem noi cu o ferma de animale.

| cuntchaser a răspuns:

Lumea a fost construita pe interese, deci...

Întrebări similare