Incerci iar sa fii cu curul contra a ce se intampla? Ce castigi din asta?
Carantina de noapta are scopul ei, de a limita mișcarea populatiei vulnerabile in alte scopuri decat jobul. Nu e greu de priceput pentru cine nu e rau intentionat.
Personal, castig respectul de sine ca am facut tot posibilul de a deschide ochii unor tineri care dupa aproape doi ani de nesiguranta si tracasare, pot ceda nervos in fata DEZINFORMARII SI PSIHOZEI IN MASA.
De aia. O fac pe timpul meu, in defavoarea timpului meu de odihna.
Legat de carantina de noapte, face parte din programul de constrangere si acceptare neconditionata, grosul populatiei fie doarme, fie lucreaza, fie este in casa deci ai sanse mai mari sa fii muscat de un varcolac decat sa iei COVID!
Sper ca in urma postarilor mele ca macar un grup de nehotarati sa inceapa sa citeasca legislatie, sa inteleaga ce drepturi avem, prospectele vaccinurilor, statisticile oficiale online si sa puna in balanta ce pot obtine vs ce au de pierdut. Sa nu uitam ca "MAI binele este dusmanul BINELUI!"
Respect.
Sa ai impresia ca ajuti pe cineva in perioada asta incercand sa contribui activ la prelungirea situației... Magica logica ta. Dar nu ma asteptam la ceva mai inteligent de la antivax, antimasuri, antiorice.
Pentru ca daca le da prea multe la vaccinati ies aia de la AUR pe strada si se rostogolesc pe jos.
Eu sunt vaccinat și oricum nu prea apuc să circul după ora 8, decât o dată pe săptămână. Mi se pare de bun simț această măsură și chiar cred că are un efect pozitiv, poate nu cu o eficiență spectaculoasă, dar semnificativă.
Mie îmi convine, de aia nu latru. Am observat că vă expuneți punctul de vedere, dar uitați că nu este universal valabil.
Nu exista o explicație logica pentru masura asta. Au luat decizia asta doar ca sa nu se spuna ca nu s-au luat masuri pentru oprirea virusului.
Asa este in toată lumea, nu numai la noi. Și crede-ma, nu e făcută degeaba aceasta restricție. Are rolul ei.
Explica,detaliaza,cum limiteaza aia noaptea riscul ala ce spui tu? Asa doara sa arunci cateva vorbe aiurea fara acoperire e praf in vant, deci arata cum anume noaptea ar fi altfel decat ziua.
Limitezi riscul abținându-te sa te expui.
Limitezi cand,noaptea cand nu is multi afara? Pai atunci ziua ce faci? Dupa tine si dupa altii ca tine ziua virusul ala doarme, deci toata lumea gramada nu-i problema, Noaptea ala se trezeste si toti trebuie s-a stea in casa, sau spune tu mai exact cum limitezi, ce anume limitezi, daca oamenii is putini afara noaptea?
Deci limitezi sa iesi noaptea, pentru ca ar creste sansa sa gasesti pe careva bolnav care sa iti dea.
Deci ziua intri in contact cu 100 de oameni si daca ai mai intra si noaptea cu inca vreo 15 ar fi 115 contacte asa trebuia sa explici frate, dar se pare la explicatii sinteti beton
Sa vie Sabin ca el se pricepe la calcule,dar cineva sa-i dea si datele toate,apoi calcuezi si vezi daca e ceva un risc mai mare.
Eu zic ca riscu nu-i mai mare si stii de ce? Pt ca si Tu stii dar nu iti vin in minte cand dai un raspuns.
Noaptea tu te intilnesti cu cine? Te vei intalni tot cu aia ce te intalnesti si ziua, de aia riscu ala nu creste, n-are cum.
Riscul creste doara daca noaptea te intilnesti cu persoane straine,sa zic mergi la fetite
Sa zic te duci la o fetita ceva dar daca ei nu te lasa sa zicem,te duci ziua si tot creste riscu,fara sa iesi noaptea,deci eu nu vad masura ca una buna, plus ca obligatia, fortarea sa nu iesi este impotriva libertatii tale.