Nu judeca, sunt alte calcule, pe care noi nu le stim. Mergi la vot, voteaza ce, ti dicteaza creierul. Nu noi hotaram, viitorul...
Au mai fost cateva milioane care au facut calculele tale in 2016 si psd a luat 45%. Daca mai fac altii calcule ca tine s-ar putea sa o avem pe Dancila presedinte.
Votul tău nu contează ca probabilitate, opțiunea ta singulară.
Să presupunem că ai totuși că ai un candidat care ai dori să câștige alegerile, și la numprătoare îi lipsește un unic vot, al tău. În acest caz, votul tău este decisiv. Deci votul tău contează într-o gamă foart largă de la cât ai zis dta, că mai ușor cade și te lovește un meteorit de sus, până la probabilitatea de 100% când votul tău scmimbă lumea.
Nu mai fa calcule ca is gresite
Unde spune ca in RO sunt 18 milioane de oameni cu drept de vot? Tu nu citesti sau macar sa verifici ceva inainte sa scrii, ori sa intrebi?
Pai RO are o populatie de 18 milioane, dar astia 18 milioane is de la nou nascut pana la ala de mai are de trait o zi deci dupa tine si cei nou nascuti tot drept de vot au?
Nu ar fi nimic de mirare,se pare ca gandesti ca si cei care candideaza la anumite fctii
Daca votu tau conteaza? Conteaza orice vot,asta daca cineva vrea sa castige.
Povestea era alta daca veneai si spuneai ca nu ai ce vota asta ar fi fost ceva adevarat,in RO pur si simplu nu ai ce vota sau pe cine vota, deci votu tau e bun ca nu l-ai dat nimanui, asta pentru ca nu ai cui sau pentru ce.
In rest ar fi bun sa mai te informezi corect, sa si gandesti, sau sa incepi sa gandesti, nu-i tarziu niciodata.
Daca doara stai si faci calcule mori de foame nu ajungi nicaeri.
"Unde spune ca in RO sunt 18 milioane de oameni cu drept de vot?"
18.217.156 de alegatori mai exact. Am rotunjit.
https://www.roaep.ro/......brie-2019/
"Pai RO are o populatie de 18 milioane."
Romania are o populatie de 20.121.641 de locuitori.
Sa fii prost e o intamplare, dar aroganta este o alegere. Urata combinatie ti-ai mai gasit.
Ma acuzi ca am facut calcule gresite pe motiv ca nu scrie nicaieri ca Romania ar avea 18 milioane, dar dai rateu major cand vine vorba de numarul de locuitori ai Romaniei.
Ca numarul de alegatori este 18 milioane este o informatie accesibila pe orice site, fie esti total paralel cu internetul de nu ai reusit sa o gasesti, fie esti atat de batut in cap incat nici macar nu te-ai documentat. Incapabil sau ignorant, nu stiu care e varianta corecta. In orice caz, faptul ca tot tu esti ala care ma acuza ca am gresit tradeaza profunde semne de prostie.
Un incapabil care nu stie sa se documenteze si ma acuza ca nu stiu sa ma documentez corespunzator, sau un ignorant care face afirmatii fara sa se documenteze si ma acuza pe mine, ca eu sunt domne acela care nu s-a documentat suficient.
Toate astea stropite cu putina aroganta nejustificata si cateva insulte strecurate printre randuri.
Trebuie sa te felicit. Nici Caragiale nu a putut surprinde prostia atat de bine asa cum ai facut dumneata.
Mda de fapt te-ai caracterizat f bine,vezi ca praful se duce la fund,se depune, asa ca ai grija. Disparusei o vreme, ce sa intimpalt ai fost sa iti incarci bateriile? Ai dat cateva raspunsuri pe aici si deja a fost prea grele ai avut nevoie de timp sa te refaci.Las ca e bun si asa rau.Deci 20 mil de locuitori care is de fapt 18 mil, asta daca or mai fi si aia.
Din astia 20 de mil deai vostri 2 mil probabil is aia mortii pacat, mai trebuie sa mai scoateti inca cel putin 1 mil si era treaba buna,nu trebuie sa mai faci calcule deloc, nici nu trebuie sa mai iasa lumea la vot, cu 3 lil de morti aveati deja majoritatea
Pe wikipedia spune ca RO ar mai avea 19 mil de locuitori, Daca aia de unde te informezi tu zic ca ar avea mai multi poate ca asa o fi, dar eu nu cred.
Apoi din 19 mil de locuitori 18 mil au drept de vot? Adica doara 1 mil de oameni is intre 1 zi si 18 ani?
Posibil,daca zici tu sau mai exact daca asa zic aia de unde te informezi tu, asa o fi.
Dar oricum ai dao ati uitat ceva locuitori, mortii sau poate ca de data asta doara 1 mil de morti au reusit banditii aia sa scoata,e bun si asa,ppoate refaci si tu calculele astea, mai bagati ceva decedati, mariti numarul alora decedati dar care is inca in viata sai bagati ca votanti
Trebuie sa fii batut in cap rau de tot daca, dupa ce ti-am atras atentia asupra greselilor facuta inca le mai sustii.
Ti-am spus ca exista 18.217.156 de alegatori cu drept de vot si te-am trimis pe un site official.
Acum daca aveai mai mult de 4 neuroni in cap te documentai si ajungeai si tu la concluzia ca da, intr-adevar exista 18.217.156 de alegatori cu drept de vot. Peste tot gasesti fix numarul asta, pe orice site ai intra, oficial sau mai putin oficial.
Eu iti prezint statistici oficiale ce atesta ca exista 18.000.000 de locuitori, informatia e peste tot.
Chiar nu inteleg pe ce te bazezi cand, in ciuda listelor electorale, sustii ca numarul este altul. Ai facut dumneata un sondaj si nu stiu eu? De unde pana unde un asemena aplomb daca nu din pura "inteligenta"?
Toate sursele spun ca numarul e 18.000.000 si te trezesti tu sa contesti fara a te baza pe absolut nimic.
"Pe wikipedia spune ca RO ar mai avea 19 mil de locuitori,"
Pe wikipedia mea nu spune asta. Eu cred ca tu esti abonat la o retea de internet destinata analfabetilor functionali.
Uite ce scrie pe wikipedia mea:
"Conform recensământului din 2011, România are o populație de 20 121 641 de locuitori..."
Este chiar prima fraza:
https://ro.wikipedia.org/wiki/Demografia_României
"Posibil,daca zici tu sau mai exact daca asa zic aia de unde te informezi tu,"
Eu ma bazez pe recensamantul care a avut loc in 2011, citat si de wikipedia. Nu stiu pe ce te bazezi tu sau ce wikipedia folosesti.
Probabil are o pagina wikipedia in care Mama Omida isi da cu parerea, si ai intrat acolo.
Esti praf te contrazici singur, om atat de slab sincer iti zic nu am mai intilnit.
Uite ba cap sec unde te contrazici singur te citez sa nu spui ca zic de la mine, esti cap de p...a asta esti.
Uite ba ani..lule care esti ce ai scris tu in mesajul ultimu.
"Acum daca aveai mai mult de 4 neuroni in cap te documentai si ajungeai si tu la concluzia ca da, intr-adevar exista 18.217.156 de alegatori cu drept de vot. Peste tot gasesti fix numarul asta, pe orice site ai intra, oficial sau mai putin oficial."
asta ai scris da, recunosti? Ok daca recunosti, stai ca iti mai dau tot din mesajul tau, din exact acelasi mesaj fraza imediat urmatoare.
"Eu iti prezint statistici oficiale ce atesta ca exista 18.000.000 de locuitori, informatia e peste tot. "
Ai scris asta ba agarici, hai spune ai scris astea in acelasi mesaj da ori ba?
ok acum sa revenim la ce ai scris, nici sa scrii nu mai esti capabil, doara sa jignesti oamenii asta stii.Cand vezi ca cineva iti atrage atentia ca ceva nu-i bine ce spui te repezi ca uliul ala sal ataci sal jignesti.
Deci cum spuneai? Ca in RO intr-adevar exista 18 mil si 2 sute de mii de alegatori cu drept de vot corect? E bun de acord cu tine.
Dar in exact acelasi mesaj imediat fraza urmatore scrii ce anume?
scrii ca statisticile oficiale ateste ca exista 18 mil de ATENTIE locuitori, informatia este peste tot spui tu.
Deci ba cap sec ce atesti tu, sau ce sustii tu sus si tare? Sustii ca sunt in RO 18 mil de locuitori si toti atati cu drept de vot?
Ba tu esti sanatos la cap? Tu citesti cand scrii ceva?
Deci dupa tine RO are 18 mil de locuitor si exact aceiasi cu drept de vot,bv esti veriga cea mai tare,esti tauru comunal
deci dupa tine un nou nascut are drept de vot,e bun,uite ca asta nu stiam,dar vorba aia in fiecare zi mai inveti cate ceva.
E bine sa nu mai imi scrii nimic,nu am chef sa vorbesc cu toti retarzi ca tine,e plina lumea de mascarici.
Ai o gandire de sta mata in coada, daca si tu spui ca ai gandi neam dat dracu, nu degeaba e RO unde se afla acu, uite de ce, cu oameni ca tine 18 milioane de locuitori si 18 mil de votanti,e bun,acu bagati si sugarii sa voteze
deci o lasam asa cum cazu,fate ca nu mai vazut pe aici,nu stau sa iti mai citesc aberatiile.
Dar ca un sfat,pune si mai gandeste si cu capu ala,ca de aia ti la pus acolo cine la pus,lasa calculele ca esti in ceata rau, incepe sa gandesti, asta daca mai poti la varsta ta
Inca un sfat, sa nu te apuci acum sa modifici raspunsul, eu oricum te-am citat asa ca fa ce vrei
Asa ca tine gandesc peste 9 000 000 de romani cu drept de vot. Din cauza voastra ajunge psd-ul la putere.
Infime sanse sa aveti dumneavoastra votul decisiv.
Dar nu importanta votului individual este un motiv pentru a vota, ci pur si simplu exprimarea opiniei.
La alegerile prezidentiale este si varianta de anulare a votului, pentru ca voturile nule nu se impart la sfarsit. Aici pur si simplu spuneti: "acesta ma reprezinta cel mai bine dintre toti". Daca nu va reprezinta niciunul (un caz foarte probabil in contextul actual), nu votati, simplu.
La alegerile parlamentare este o alta abordare. Acolo, voturile anulate si voturile date unui partid/candidat de sub prag se redistribuie la final celor de mai sus. Astfel, daca va anulati votul, ajutati de fapt partidul de pe primul loc.
Votul unui cetatean reprezinta 0. 00001% (considerand o prezenta de 10 milioane de oameni). In mod individual, este putin, tinde spre 0.
„De ce sa merg la vot?"
Dar cu cine se poate vota?
„In Romania exista in jur de 18.000.000 de persoane cu drept de vot. Ceea ce presupune ca 9.000 vor trebui sa voteze pentru candidatul X, iar restul de 9000 sa nu voteze pentru candidatul X."
Păi dacă asta s-ar întâmpla în turul 2, votul dvs. ar fi decisiv.
„9.000 de oameni trebuie sa voteze si alti 9.000 sa nu voteze..."
Păi în turul 1 am avut aproximativ 2000000 de oameni care au votat-o pe Dăncilă, aproximativ 3000000 K. Iohannis, iar restul aproximativ 2000000, pe ceilalți candidați, pentru că, din câte-mi amintesc că am citit, cred că sub 10000000 de oameni au fost la vot (aproximativ).
Un moment, să caut!
https://www.libertatea.ro/......-1-2796354
„Cei mai mulți votanți s-au înregistrat azi în mediul urban- 5.057.218, în timp ce în mediul rural au votat *3.626.299 de alegători."
Mai libsea 1 ca să fie rotunjit.
Așa că?
N-ai de ce, alege-ti o carieră, studiază si practica in afara, acolo iti va casa. Deja sunt vreo 9-10 milioane plecati. Sa votezi de ce, pentru ce? De ce sa induri munca de sclav pe minimul economic, pe aici, cand un debil ca, Cumpanasu, de exemplu castiga zeci de mii de euro pe lună? Sa fii "generație de sacrificu" pentru cine? Cine iti garantează că fiul tau va trăi bine, in tara lui? România e pierdută, nu mai avem nici copaci, baaaa, nici macar copaci. D-apai infrastructura, d. apai specialiști, economie, fabrici nimic. Plecati toți, nu mai fiti fraieri. Sa vedem cine le mai plătește zecile de mii de euro / lună. Cum pana mea sa speri la viitor mai bun, cand tu, ca roman ai acceptat 4-5 ani (cel mai recent exemplul) sa fii condus de un hot (plus restul de 300 si cat or fi) si o analfabetă funcțională? Eu, personal as avea o "speranta" daca s-ar schimba tot: de la femeia de servici până la președinte, toți șobolanii aia ce colcăie pe acolo, luați la rând, verificați, 1 leu nejustificat - pucalie . Adusi in sistem, tineri, oameni cu studiile necesare. A, da, un pușcăria trăiește cu un buget mai mare / zi decât 1 copil la școală sau grădiniță. Deci, unde-i speranța?
Ti-ai facut carte de identitate!
Parea ca ai 13 anisori, dupa comentariul legat de fustitele mele.
Uite asadar o problema mai potrivita cu varsta ta:
13+?=18
Rezolv-o, si vezi cand o sa conteze votul tau.
Imi era dor de muscaturile tale.
Tare supărată mai pari in poza aia. Te-au lăsat mami și tati pe malul lacului iar ei s-au dus să se plimbe cu bărcuță prin Cișmigiu?
Acum înțeleg de ce stai pe TPU și citești întrebări ce implica mate.
Mai bine alergi dupa un fluture sau ceva. Există atâtea activități mai potrivite pentru tine.
Ideea că poți convinge alți 10000 de oamei sa voteze este absurdă. Cel puțin pentru mine, și probabil pentru mult alții.
Problema e că și 10000 de oameni tot neglijabili sunt. Mai taie 4 zerouri din numărul ăla extrem de mare care are 5.418.539 de zerouri. Ți se pare că l-ai redus foarte mult. Acum poți să îl scrii pe foaie?
Votul tau singur e posibil sa nu conteze deloc, de aceea se cere cat mai multi oameni sa voteze, fiindca puterea vine in unitate, votul individual niciodata nu a contat decisiv, poate doar in cazuri extrem de rare sau daca populatia tarii respective este extrem de scazuta, gen Luxemburg sau Liechtenstein, atunci da, votul tau ar fi putut fi decisiv si mult mai important, si eu gandesc la fel ca tine de multe ori in preajma alegerilor, ce rost are sa ma duc la vot din moment ce votul meu conteaza decat foarte putin aproape deloc?
In mare masura da, un singur vot e nesemnificativ, dar este drepul tau de ati exprima opinia, ce ai de pierdut?