Sunt uimit de faptul ca nimeni nu stie ca exista mai multe speci de primate, ce e maimuta? despre ce specie vorbim, nu ne tragem din maimute, pentru ca este eronat a spune maimute, specia homo sapiens si specia Pan troglodytes au avut un comun stramos, adica o specie acum 8 milioane de ani a dat nastere la doua speci care cu timpul sau diferentiat, exemplu caini cate rase sunt,in timp pot deveni speci diferite, asa si omul modern vs cimpanzeu, maimutele astea se impart in speci, subspeci, rase etc
Trebuie specificat faptul ca biserica catolica accepta evolutia, cea ortodoxa e neutra, doar sectancti, spalati pe creier sunt contra evolutiei
"De ce scheletul uman este identic cu cel al unei maimuțe?"
Cum sa fie identic?
Daca tie ti se pare identice cele doua schelete ai probleme grave.
Omul nu "se trage" din maimuta. Cimpanzeii si oamenii au evoluat dintr-un stramos comun, motiv pentru care scheletul lor este asemanator cu al nostru.
https://en.wikipedia.org/......y_genetics
In principiu, daca doua organism traiesc in aceeasi perioada de timp niciuna nu este stramosul celeilalte.
Fratele meu, coccisul este pentru a ne echilibra pozitia corpului, este dovedit ca nu am avut coada noi ca si oameni, pentru ca NU NE TRAGEM DIN MAIMUTE, asa ca adios TEORIA EVOLUTIONISTA! Koala are scheletul similar cu cel al omului, de ce nu ne-am trage din ACEST TIP DE ANIMAL?!
Majoritatea fosilelor indică stabilitate în rândul viețuitoarelor pe parcursul unor perioade lungi de timp. Dovezile nu arată că un tip de viețuitoare ar fi evoluat dintr-un alt tip de viețuitoare. Structurile anatomice distincte apar brusc în arhiva fosiliferă. Noile trăsături apar, de asemenea, brusc. De exemplu, liliecii care folosesc ecolocația nu au nicio legătură evidentă cu vreun strămoș primitiv.
De fapt, se pare că peste jumătate dintre principalele diviziuni ale regnului animal au apărut într-o perioadă relativ scurtă. Întrucât multe forme de viață noi și distincte apar brusc în arhiva fosiliferă, paleontologii folosesc expresia „explozie cambriană" cu referire la această perioadă. Dar unde este plasată perioada cambriană pe axa timpului?
Considerând că estimările cercetătorilor sunt exacte, istoria pământului ar putea fi reprezentată pe axa timpului printr-un segment de lungimea unui teren de fotbal (1). La această scară, ar trebui să parcurgi șapte optimi de teren ca să ajungi la ceea ce paleontologii numesc perioada cambriană (2). În arhiva fosiliferă, principalele diviziuni ale regnului animal apar într-un interval scurt din această perioadă. Cât de scurt? Gândește-te că, în timp ce mergi pe terenul de fotbal, toate aceste viețuitoare apar dintr-odată pe o distanță mai mică de un pas!
savin_paduraru întreabă: