| cristibossu27 a întrebat:

De ce se inegreste aurul pe mana?

12 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Aurul se inegreste pe mana datorita calitatii proaste sau aveti prea multe toxine in corp si trebuie sa efectuati un control medical.

| Silvia a răspuns:

Nu am mai auzit asathinking Aurul nu se inegreste de obicei.Probabil pielea ta are o intoleranta la aur.big grin

| micurutza2005 a răspuns:

Aurul adevarat nu se inegreste, acel aur nu e perfect curat e mai mult cupru sau altceva in componenta decat aur. Am avut o prietena care si-a luat un inel scump dintr-o bijuterie" vestita" ca nume cica si dupa cateva saptamana s-a inegrit putin si si-a schimbat culoarea si a mers la bijutier si i-a examinat componenta, aliajele si nu predomina aurul atat de mult pe cat a costat si de aceea se intampla asta. Sigur la un aur de 18, 24k nu o sa vezi asta decat la 14sau alte tipuri de aliaje din aur cica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca e tinichea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cauza calitatii care de fapt nu exista. Sunt ca niste tinichele. Mi-am luat cercei de 10 grame si 14K si mi-au inegrit urechile, gatul si obrajii, unde atingeaulaughing

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi se intampla sa se inegreasca urechile, dar am observat ca asta se intampla doar cand sunt foarte suparata.thinking

| pisi dy a răspuns:

Nu e aur...curat.

| tee a răspuns:

Din cauza toxinelor (mai degraba compozitiei chimice a organismului tau) care interactioneaza cu aliajele din aurul de o calitate inferioara de 12k sau 10k. Opteaza pentru un aur de 14-18k care nu se inegreste niciodata.
Bijuterii din aur de 24k nu exista...acela este un aur pur mult prea moale pentru a se folosi la confectionarea bijuteriilor.

| Denniisa a răspuns:

Din cauza toxinelor.

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri