Pentru ca majoritatea oamenilor nu au vazut/nu au trăit asa ceva pe pielea lor
Pentru că, nu prea cred că, există dovezi ştiinţifice care să confirme existenţa lui. Şi până la urmă ţine de credinţele fiecăruia
Pentru ca nu se poate dovedi ca exista asa ceva si pentru ca oameni care au zis ca traiesc asa ceva oameni de stinta zic ca nu sunt normaliFunda?
Pentru ca unii dintre noi nu cred sau poate nu vor sa creada in asa ceva vorba aceea pana nu vad nu cred.
Din acelasi motiv pe care Russell l-ar fi mentionat daca s-ar fi pomenit fata-n fata cu Dumnezeu dupa moarte: "N-au fost suficiente dovezi, Doamne!"
Pt ca majoritatea oamenilor sunt mult prea limitati pentru a intelege aceste lucruri. si merg pe sistemul ca nu exista ceva ce nu poate fii dovedit.
Cred ca am eu raspunsul pentru tine. Oamenii neaga existenta paranormarului,pentru ca mintea lor a devenit atat de inchisa incat nu poate percepe ceva care este extraordinar,de domeniul fantasticului, si li se pare imposibil, sa existe o anumita "Ruptura " de normal, chiar daca traim intr-o lume total anormala.Paranormalul nu e inteles, pentru ca oamenii nu permit mintei sa il vada; paranormalul e negat pentru ca oamenii nu mai au perspectiva; paranormalul este negat deoarece, oamenii au crezut ca dumnezeu este acest paranormal, si cand au zis "Doamne da-mi" si nu au facut nimic au stat si au asteptat, si nu li s-a intamplat "minunea" au incetat in a mai crede. Exista si oameni care au imaginatie si perspecitva si inteleg ca atata timp cat exista normalul, exista si paranormalul
Cercetatorii paranormalului au gasit cateva corelatii statistice semnificante pentru telepatie, precognitie si influentat numere aleatoare si tot bat apa-n piua de cateva decenii cu astfel de cercetari. Pai la o semnificanta de 0, 05, un experiment din douazeci se datoreaza purei intamplari. Daca tinem seama de cate cercetari paranormale nu ating acest prag si raman in sertar (nepublicate), se prea poate ca toate rezultatele paranormale semnificante sa se datoreze intamplarii si nu unor fenomene paranormale reale.
In momentul in care paragnostii or sa renunte la mobile am mai putea crede ca e ceva real in paranormal, problema e sa nu faca asta de ochii lumii si sa discute in continuare cu prietenii la telefon sau prin Messenger.
Hm... Nu inteleg ce legatura are paranormalul cu celularele? Si hai sa iti zic eu ceva ce nu poti sa gasesti oricat ai cerceta :Lucrurile paranormale nu se intampla cercetatorilor care cheltuie o tona de bani sa urmareasca cai verzi pe pereti, nu lucrurile paranormale se intampla omenilor paranormali; in alta ordine de idei, paranormalul nu consta numai in telepatie sau precognitie, paranormalul consta in mult mai mult decat poti intelege tu, sau eu sau orice om, oricati bani ar investi in asta
A lua milionul lui Randi=dovada. A vraji despre paranormal nu e o dovada.
Prietene,in Harry Potter nu cred, dar cred ca paranormalul exista deoarece in ultimul rand nu vad ca ar mai exista normalul, ci doar anormalul; asta e una, dar vazand cata stupizenie exista in lume, decat sa cred intr-o lege a banilor si a prostiei, alternativa de a crede in paranormal mi se pare mult mai buna...
Sti ...nu e un raspuns destul de "coerent" la ceea ce am zis eu,ceea ce ma face sa imi intaresc crezul in ideea ca paranormalul e mai mult decat am putea intelege noi. Oricum e dreptul tau sa nu crezi, dar decat sa cred in droguri,,bani, alcol, tutun, si un sistem defect, mai bine cred in paranormal
Ba da, e perfect coerent. Fundatia lui Randi ofera un milion de dolari celui care demonstreaza obiectiv ca are daruri paranormale. Pana acum nu e niciun castigator, desi an dupa an se inscriu doritori. Deci daca exista un singur om cu suficienta inzestrare paranormala, premiul ar fi fost deja acordat. Chestia ca nu ai voie sa lucrezi in scop egoist nu tine, deoarece banii primiti poti sa-i donezi pe toti pentru copiii din Africa, suferinzi de foame si de sete. Si-n acest fel sa-ti faci o comoara-n rai, unde nu o roade molia si nu o fura hotul.
Chestia aia e o fatada ei de fapt vor sa gaseaca un subiect pentru teste
Si cu puterile paranormale te nasti depinde de tine daca le perfectionezi.
Toate porcariile astea de televizoare calculatoare etc ne indeparteaza de evolutia spirituala.De ce?
Nu stiu
I-a ajutat pe multi cu "puteri paranormale": http://ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Risperdal_tablets.jpg
Sunt recomandate atunci cand aperi niste idei bizare cu argumente si mai bizare (paranoide).
Ai imunizat paranormalul fata de critica printr-o teorie paranoida a conspiratiei. Deci despre paranoia era vorba.
Tine de gandirea fiecaruia, chiar daca multi ajung sa gandeasca cu creierul si ideile altora, ca doar daca nu exista dovezi stiintifice inseamna ca nu exista.
Oameni sunt inteligenti, sunt superiori si cel mai important sunt aroganti si nu cred ce nu vad, decat daca un nene care e om de stiinta le zice ca e adevarat, atunci e adevarat, ca de acel nene are o diploma.
Eu unu cred ca orice e posibil, cu anumite limite.