Pune, cu finete, intrebarea la cei din jurul tau: ce nu le place la tine si cum ar dori ei sa fii?
Care-ti vrea binele, iti va spune pe fata. Reactia acestora va trebui sa analizezi si sa corectezi problemele semnalate.
Restul persoanelor ori vor sa te coboare la nivelul lor de "gasca", ori doresc sa-ti scada nivelul tau de incredere in tine. Aceste persoane NU trebuie luate in serios, trebuie sa le ocolesti. Le spui "da", dar faci cum crezi tu ca trebuie.
Cel mai bine e sa ai o persoana confidenta, mai in varsta, cu experienta de viata, care iti va spune pe fata greselile tale, chiar daca sunt stanjenitoare, fiindca astfel vei avea mereu o "oglinda" credibila!
Iubirea nu o poti cere man de la cineva e ceva involuntar, asa ca nu te poate place toata lumea
Cum te-ai saturat tu de ele poate asa s-au saturat si ele de tine. Treci mai departe.
Daca imi spune unu ca sunt beat nu bag in seama. Daca imi spun 100 ca sunt beat ma duc sa ma culc. Cat ai de oferit celor din jur si societatii tot atat vei fi recompensat. Cine te sfatuie -fii tu, da-ti o gaura in cap daca vrei ca asta te reprezinta, fumeaza ca sa nu fii inapoiat etc nu-ti vrea binele. Misiunea omului e sa creasca ( perfectioneze ) din prima pana in ultima zi. Chiar si animalele fac asta. Fa-ti introspectii, analize si fii azi mai bun ca ieri. Cine nu progreseaza decade. Nu avea pretentii de la altii ci intai de la tine. Stapanii lumii vor sa va prajeasca creierii, atentie!
Știu eu ce e de făcut. Să continui să fii tu.
De ce? Ești ''tu'' pentru tine. Nu pentru cei din jur. Nu aștepta să fii lăudat pentru ceea ce ești. Cel puțin, nu aștepta să fii lăudat chiar de persoanele care nu te știu aprecia.
De ce să fii ''tu'' pentru tine?
Pentru că în subconștientul tău să nu existe regrete. Odată ce nu ești tu, minți. După o minciună vin alte minciuni. De ce să-ți umpli memoria cu toate minciunile astea? Mereu să cauți să le acoperi? Să nu fii liber, să ai mustrări de conștiință?
Persoanele care se vor strânge în jurul tău, atâta timp cât ești ''tu'', se vor afla acolo pentru ceea ce ești. Chiar dacă sunt puține, vor fi de calitate.
Nu are rost să minți, să te minți, să-i minți. Până la urmă se va afla adevărul, ai să obosești.
Numai arătându-ți propria persoană poți să prosperi. Fiindcă doar propria persoană are acele calități pe care le cunoști și de care poți să te folosești.
Te-ai săturat de persoanele din jurul tău? Pune-ți o primă întrebare... ei te-au selectat sau tu i-ai selectat?
Dacă crezi că nu sunt de nivelul tău, îndepărtează-i, cu finețe. Caută persoane care te vor ridica, cu aceștia să-ți petreci timpul. Timpul trece al naibii de repede. Cam în ultima jumătate de an am realizat și eu asta. Pentru prima dată în viața mea mi-am ridicat doza de egoism, un egoism constructiv. Mă construiește pe mine. Adică... pune-te pe tine pe primul loc. Dacă tu nu ești preocupat de tine, nimeni nu va fi!
De 2 Ani Sunt preocupat doar de mine.
Am devenit Launtric,Narcisist si increzator in propriile forte.
Asteptand cateva persoane care sa-mi fie aproape/Confidente.
Dar nu am gasit asa ceva.
Am preferat sa fiu eu,Natural, fara vreo "Mască".
Însă, ştii cum e...Un Demers Are Şi părți Negative.
Dezvoltand aceasta capacitate, incercand sa nu ma poerd pe drum -Am nimerit din lac în Puț.
Unele persoane "Fug" De Personalitatea mea.
Ma simt din ce in ce mai singur.
Si este normal sa ma simt asa, avand în vedere că am Doar 18 Ani.
Nu e neapărat normal să te simți așa atunci când nu-ți dorești asta.
Și eu am 18 ani, dar accept cu ușurință aceste lucruri, nefiind narcisistă. Eu nu mă subestimez, așadar chiar dacă pare că n-am modestie, doar mă estimez după credința mea:
Sunt o fată cu principii morale foarte ridicate, sinceră, directă, inteligentă, cerebrală, sensibilă (când văd adevărul lucrurilor și sunt triste sau vesele). Scriu poeme, proză scurtă, am terminat anii de liceu mereu pe locul I. Am multe calități de care sunt conștientă.
Toate lucrurile pe care le-am dobândit și lucrat mă aduc de cele mai multe ori peste nivelul celor din generația mea, celor de aceiași vârstă cu a mea. Motiv pentru care nu mă integrez ușor printre ei, fiind selectivă. Am observat lucrul acesta încă de la o vârstă fragedă... când comunicam foarte deschis cu persoane de vârstă înaintată. Ba chiar cele mai multe tentative de viitoare relații le-am avut cu bărbați, nu băieți. Ciudat, m-am retras când am văzut că nu e locul meu acolo. N-am avut vreo relație cu un bărbat. Dar am avut cu o fată, de scurtă durată.
Sunt o paletă de culori. Dar am un suflet curat, greu de înțeles însă.
Nu regret. Am prieteni puțini, dar mă cunosc pentru ceea ce sunt și mă respectă.
La vârsta asta trebuie să ne preocupăm de viitorul nostru, să ne dezvoltăm.
În viitor vei vedea cum se vor coace roadele muncii noastre.
Chiar asa sunt si eu:
Un Suflet Curat, dar greu de inteles.
Încerc să-mi "Cultiv" Demersurile, pentru Viitor.
Asta-i mai important acum.
Este bine ca nu recurgi la trucuri sau injosire pentru a castiga simpatii. Lasa turma sa rumege ***, iar tu vezi-ti de drumul tau, pentru ca pana la urma cine se aseamana se aduna.
Doar cei slabi si cu mentalitate de sluga cersesc mereu atentie si recurg la tot felul de actiuni injositoare, numai pentru ca un anumit grup (sau persoana) sa-i accepte. RAMAI TU!
Normal că se spune așa, pentru că ce e mai minunat vine din interior și nici nu știi cât de extraordinar poţi fi și peste ce limite poţi trece doar privind puţin la... interior. Eu pe asta mă bazez, iubesc oamenii așa cum sunt ei, naturali și frumoși lăuntric, doar că mă folosesc de toate lucrurile astea cum ar fi machiajul, îmbrăcăminte anume și meșe pentru a mă,, colora'' pe dinafară, dar asta nu mă caracterizează și nu va da caracter nimănui niciodată.
Ești un om minunat așa, să nu te schimbi pentru nimeni pentru că fericirea ta nu depinde de acei oameni pe care dacă-i pui la un simplu test vei descoperi că nu te vor necondiţionat. Ești ceea ce gândești, devii ceea ce gândești, spune un mare înţelept.
Ai grijă, iar dacă ai nevoie de cineva pentru a te liniști îmi poţi scrie.