Autorităţile dau trei explicaţii pentru această practică: în primul rând, acele sunt, oricum, sterilizate din fabrică, în al doilea rând, ar fi periculos pentru personalul închisorii să lucreze cu echipamente care nu sunt dezinfectate şi în al treilea rând, execuţia poate fi amânată după introducerea perfuziilor, iar o eventuală îmbolnăvire a deţinutului ar duce la procese împotriva statului.
Cel mai probabil e o chestie de rutina. Folosesti un ac, il arunci. Nu au cum sa foloseasca de2 ori acelasi ac caci le arunca. Si toate sunt sterilizate
Eu vad 2 motive :
primul este acela ca pana la urma nu conteaza ce crime a facut pana la urma este om are drepturi+ ca asta ar fi impotriva codului lui hipocrate (asta e cea mai buna parere cu care pot sa vin)
Iar al 2-lea motiv este acela ca daca un ac nu e sterilizat cum trebuie corpul poate deveni un pericol biologic chiar daca corpul e mort un virus poate sa ramana activ sau o bacterie(cum sunt cele din intestinul nostru ele raman in viata chiar daca murim) si pot descompune corpul mai rapid.(Insa asta e doar o teorie de a mea
Btw de ce ai intrebat asa ceva m ai facut curios asta a fost si motivul pentru care am raspuns
deutzapusa întreabă:
SenZoru întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Sellak întreabă:
anonim_4396 întreabă: