Nuș, poate că din cauza regolitului care e destul de reflectiv? Nu sunt excluse surse de lumină aduse de astronauți cum au mai spus și alții aici. Ai putea să citești ceva mai mainstream despre lună și spațiul cosmic și apoi să vezi dacă teoriile astea "fringe" au sens.
Ba prostovane, ala e mort deja, ce sa scrie ala ba da prosti mai sunt unia.Am spus arata video in care Buzz peste prajit afirma cele scrise, sau vazute de tine pe net pe mai stiu eu ce pagina.
Deci arata video poti? Daca nu poti, daca nu ai un video asa, du-te dracu de aici.
Nu e de mirare ca se lua pe aici lumea de tine.Tu tot persisti in prostia ta, eu o tiu de coarne tu zici cai ciuta hai du-te, canta la alta masa.Cu tine nu se poate discuta, vorba multora pe aici.Am spus clar vina cu video in care Buzz ala zice ce scrie pe Tweeter ok? Daca vii cu un video atunci i-ai dat pe spate pe toti, daca nu ai video si persisti in prosteala ta, mergi asa ca lumea asta are nevoie de prostovani la greu.Nu te mai chinui sa scrii nimic, probabil faci eforturi prea mari sa poti scrie 2 cuvinte.