| ParanoidKidu a întrebat:

De ce şi la categoria "Ştiinţă şi Filosofie" se pun întrebări legate de teme (Ex: Cum se analizează un verb predicativ? sau Expresia "oceanul de ninsoare" ce figură de stil este"? şi exemplele nu se opresc aici:"Comentează versul ăsta:..."). Oare de ce se pun atâtea întrebări legate de teme? Sunt aşa de mulţi analfabeţi care au 4 pe linie la şcoală? Propun ca toţi cei care pun întrebări legate de teme să fie suspendaţi rapid fără prea mare tam-tam.Susţineţi propunerea?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Toți care nu respectă politica site-ului să fie în prima fază atenționați și dacă mai continuă, atunci să fie suspendați, etc.
Pa, pa.

10 răspunsuri:
| carmen111 a răspuns:

Intru totul,nici mie nu mi se pare bine sa-mi insire ecuatiile unei probleme sau mai stiu eu ce intrebari stupide.deasemenea,si cine ii ajuta si le raspunde e de vina,de aceea apar cat mai multe intrebari de scoala,pentru ca sunt ajutati.acest"ajutor"nu le face bine,din contra,ii leneveste si mai tare pentru ca stiu ca exista un site care le rezolva probl.la mate sau propozitiile la romana...si uite asa iau note mari pe nemerit si la examene sunt bata si plang pe la colturile scolii ca au picat...

| AndreiGabi a răspuns:

Pentru persoana respectiva comentarea unui verb este stiintahee hee.Iti sustin propunerea pentru ca sunt enervanti si inca o cere pentru toti utilizatorii TPU: NU RASPUNDETI!

| chokingvictim a răspuns:

Da.ideea e sa fie un consens in acest sens ca altfel nu ar fi ok

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Pai la toate categoriile gasesti intrebari de genul,ce le pasa astora ca nu au voie sa isi faca temele pe TPU, si ca nu respecta categoriile, ii doare fix in 14.

| Ensem a răspuns:

Ptk filozofie inseamna un fel de romana

| мιcυтѕαααα a răspuns:

DA! Sunt foarte de acord cu tine! big grin

| DorelSudoru a răspuns:

Prea mult schimbari in ultimu' timp...

| Teresa a răspuns:

Pentru ca mai nou pentru copii cu teme de vacanta se pare sa TPU inseamna teme pentru unu`

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Postarea ta este irelevanta. De ce postezi aici? Te-am raportat!

| DakotaRoyse a răspuns:

Lor, faptul de a merge la şcoală şi de a face temele, li se pare o ştiinţă în adevăratul sens la cuvântului.