anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce simt ca majoritatea Romanilor sunt traumatizati? Politisti, Doctori, Profesori Artistii sau Politicienii, Oare ma insel?

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Politicienii traumatizati? As vrea sa fiu in locul lor, la cati bani nemeritati primesc.

| Violleta2022 a răspuns:

Unde si cum simti tu ca aia sunt traumatizati?
In aer, in mancare, in vis sau dupa ce iei droguri ori alcool?

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru Violleta2022):

Politisti care nu respectă omul de rând. Doctori care privesc pacienții ca pe niște clienți ieftini. Profesorii care lovesc copii. Artiști care recunosc public cât de mult au fost chinuiți în copilărie și,,, Politicieni care nu dau dovadă de incompetență compasională față de cei care i-au pus acolo. Dacă toate astea nu sunt rezultatul unor traume. Ce sunt?

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru Violleta2022):

Asta fără să te adaug și pe tine care mă acuzi că sunt bețiv si mă droghez fără știi nimic despre cine sunt sau viața mea.

| Violleta2022 a răspuns (pentru DeMicUnCălător):

Cine a votat politicienii?
Cine da spaga la medici, profesorii si oriunde sunt posturi banoase?
Cine da spaga la facultati si scoli, ca sa ia o diploma fara sa fii invatat?
Cine ia permisul auto pe bani, cand in realitate nu are voie fiindca este epileptic, sau nu are habar de nici o regula de circulatie?
De ce sa fiti traumatizati daca voi a-ti ales sa platiti spagi, sa votati pe cine nu trebuie si in continuare faceti ilegalitati?

Ma exclus fiind eu sunt plecata de 30 de ani din tara si nu am votat cu nimeni, iar aici nu am dat o spaga nimanui, niciodata.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Te înșeli.

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru sadrian46):

De ce ma insel?

| sadrian46 a răspuns (pentru DeMicUnCălător):

Tu știi de ce. De unde ai ajuns la această concluzie? Care români? Toți? Ești român? Ești și tu traumatizat? Dacă da, cum simți asta?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Și mai dorm încă somnul cel de moarte, în care mai dormeau la 1848, nu s-au trezit încă ( vezi imnul țării). Cei ce s-au trezit, au plecat la muncă în Străinezia ( 5 milioane). Restul sunt încă la somnic.

| Lukasssz a răspuns:

Sa sti ca esti un om inteligentwinking! Asta am observat si eu ce ai scris intr-un comentariu anterior.Cam aproape toata populatie a Romaniei este traumatizata.Si sunt 100% pentru ca au fost batuti, infometati sau mai stiu eu ce au indurat.Cat despre Violleta aka Jasmina,eu zic sa o ignori.E de cativa ani buni pe site-ul asta ba si nici macar un raspuns nu la dat BUN (in totalitate ca asa a mai avut si ea idei corecte, dar foarte rar).Ea doar critica toti adolescentii, ii face betivi, drogati etc fara sa ne cunoasca, crede ca toti care suntem sub 30 de ani suntem niste hahalere, ca daca un pusti de 20 si ceva de ani are bani si e in strainatate vezi doamne a facut ilegalitati de are banii aia.Si inca ceva laughing vorbeste la superlativ de tara ei de adoptie Australia laughing cand nu e cine stie ce, sunt altele si mai si.

| alex13763636 a răspuns:

De pe vremea lui ceasusecu Lea dat la buci!

Întrebări similare