| Ecea a întrebat:

De ce sinucigasii sunt numiti "lasi" cand de fapt ai nevoie de foarte mult curaj pentru a te sinucide?

20 răspunsuri:
| NickiMinaj a răspuns:

Probabil pentru ca e nevoie de un impuls sa iti iei viata si de foarte multa rabdare sa treci peste.

| Ecea explică:

@delilah unii oameni pur si simplu nu isi gasesc locul in aceasta lume.
Nu vorbesc de cei care se sinucid din dragoste sau probleme financiare, desi consider ca si ei sunt destul de curajosi sa faca acest pas.
Eu cred ca ai nevoie de mult curaj pentru a face asta.De exemplu eu nu as fi in stare si nu inteleg cat curaj pot sa aiba ei sa ia o astfel de decizie.
Intr-un fel este o oarecare lasitate pentru ca renunta usor, dar cred ca mai mult este vorba de curaj.

| Hăgiul a răspuns:

Cu o lovitura de pumnal viata ti se curma,
cu o lovitura de pumnal curgi catre amonte,
intr-o lovitura de pumnal se-nghesuie intreaga turma
caci o suta nu-s in stare viata s-o infrunte.

| bluebios a răspuns:

Depinde de situatie. Exista si sinucideri demne: capitanul care se scufunda cu propria corabie, un conducator militar ca a fost invins si se sinucide pentru a nu fi capturat...

| PetreConstanta a răspuns:

Lasi pentru ca nu sunt in stare sa-si duca ce a dus si IIsus adica Crucea Sfanta

| Just1dream a răspuns:

Http://www.tpu.ro/......inucidere/ citeste te rog raspunsul utilizatorului @13 la aceasta intrebare
e adevarat ceea ce spui; sunt oameni care pur si simplu nu isi gasesc un loc in lume. unii dintre ei aleg sa se schimbe, sa poarte o vesnica masca si inca nu pot spune daca este o alegere buna sau rea, pentru mine ramane o intreare.
stiu prea bine ce simt acesti oameni pentru ca am fost unul dintre ei; acum as putea spune ca a fost si lasitate, atunci era doar deznadejde si lacrimi in care se refecta poate si o scanteie de ura. si totusi 13 are dreptate. cand ai pierdut totul, iar tot ce ti-a mai ramas este viata trebuie sa o pretuiesti cu atat mai mult.

| Zangetsu a răspuns:

Deoarece nu au curaj sa treaca peste incercarile pe care le intalnesc in viata.

| Claudiuu a răspuns:

Sunt lasi pentru ca viata e grea iar ei nu au mai vrut sa lupte.Pentru ca au apelat la cea mai usoara solutie, la sinucidere.Sinuciderea este o solutie permanenta la o problema temporara.

| Castorul a răspuns:

Trebuie sa ai curaj sa te sinucizi, dar trebuie sa ai un curaj si mai mare sa te lupti cu problemele vietii

| papusikatha a răspuns:

Nu e nevoie de curaj pentru a te sinucide, este nevoie de un impuls nervos, o prostie, oamenii care se sinucid sunt lasi pentru ca au renuntat prea repede la o lupta si nu au fost in stare sa ramana sa lupte, au considerat ca moartea este cea care le rezolva problemele mai repede si mai usor.

| djrobby a răspuns:

Adevarat ca aai nevoie de mult curaj pentru a face acest gest,
dar sunt considerati deoarece renunta asa usor la lupta cu problemele vietii, indiferent care al fi ele: boala, pierderea locului de munca!

| hate1t4ll a răspuns:

Sa te sinucizi este usor, sa traiesti o viata intreaga necesita curaj (luati in calcul tot ce se poate intampla intr-o viata).

| ღNameღ a răspuns:

Pentru ca au incetat sa duca lupta cu viata.happy

| CinevaDiferitDePersoanaTa a răspuns:

Sinuciderea este cel mai mare păcat, nu sunt şi nu am fost niciodată de acord cu aşa ceva... Indiferent prin câte treci nu trebuie să ajungi la această faptă oribilă.

Este adevărat că îţi trebuie mult curaj pentru a face aşa ceva, dar acest "curaj" nu vine de la Dumnezeu.

Sunt numiţi "laşi" pentru că nu au curajul să trăiască o viaţă cât de cât "nepătată."

O seară cât mai plăcută!

| DenisIonut01 a răspuns:

Pentru ca nu sunt instare sa treaca prin viata!

| Lisadream a răspuns:

Cei care aleg sa se sinucida sunt speriati de viata, simt ca e prea mult pentru ei, poate mai mult decat pot duce si atunci moartea li se pare o buna prietena care le ofera linistea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

stii vorba aia, incearcarea moarte n-are, ai curaj lasule?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai inceraca curajosule.nu fi las,sa traiesti pana mori.da dovada de curaj, si lasa-ne sa vezi ne pare rau, sau ne bucuram ca ramane o paine in plus pentru noi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si la ce iti foloseste "curajul de a te sinucide", daca apoi te mananca iadul? Ah, da, te premiaza dracii cu un "cazan" mai marewinking

| DeXxa a răspuns:

Dar nu-s destul de curajosi incat sa infrunte viata. Mie nu se pare un gest de curaj sa iti pui o franghie la gat sau sa inghiti un morman de pastile pastile etc... dureaza doar cateva secunde.hee hee