Sexul nu se poate schimba, doar forma corpului.
Dovada: inca n-a nascut nici un barbat.
"de ce îi deranjează atât de tare..." - Oamenii sunt diferiți. Trebuie să ne obișnuim cu asta. Nu suntem ca niște soldați la armată. Nu există o gândire șablon pentru toată lumea. Unii consideră avortul o crimă, în timp ce alții spun că femeia poate face ce vrea cu corpul ei. La fel este și cu moarte asistată în cazuri de boli terminale și cu multe altele. Opinii diferite.
Iti poti mutila corpul, dar sexul nu se poate schimba. Iar oamenii pe care tu i-ai mentionat sunt deranjati de genul acesta de lucruri pentru ca vin la pachet cu o ideologie antisociala si antiumana pe care nici un om intreg la minte n-ar vrea sa o promoveze.
Am citit asta acum si am pus intrebarea
Pentru că nu își pot schimba sexul. Este un adevăr pur biologic. Sexul este determinat de cromozomi și hormoni specifici cu care te-ai născut și nu îi poți modifica. Nu există om care să-și poată schimba sexul. Există doar operații estetice care mutilează organele genitale la suprafață astfel încât să semene cu organele genitale al celuilalt sex. Un penis poate fi mutilat să arate ca un vagin, dar nu funcționează ca un vagin, și mai important: nu are uter, trompe uterine și tot restul aparatului reproducător.
Cred că adevărata problemă este distorsionarea adevărului, sunt unele lucruri pe care omul nu poate să le schimbe.
Probabil au o viziune a antropologiei in care injectarea hormonilor de sex opus nu este schimbare de sex la dpdv ontologic, lucru de inteles.
Păi pentru că la cununie trebuie să schimbe formula și să spună: unu dintre voi să sărute mireasa.