Ești cel mai urit din familie, sau te vezi cel mai urit?
Am cunoscut o fata de o frumusețe rară. Dar avea nasul prea mare. Era cam mare. Ea zicea că e prea mare. A făcut operatie estetica. Era într-adevăr mai mic după. Dar era la fel de frumoasa, nasul mai mic nu a făcut-o mai frumoasa. Era doar un detaliu neutru schimbat. Pe niște bani frumoși.
Nu-i frumos frumosul, e frumos ce,-ti place. Se pare că doar tu nu te placi. Multa sănătate că-i mai buna decât toate.
Pai eu când eram mic pe la 7 ani sau mai puțin nu mai știu exact câți ani aveam, am avut o lovitură în nas de la un leagăn și de atunci mi sa strâmbat in timp nu instant, și m-am mai lovit la nas de mai multe ori și am un nas oribil acum, și tu poate ai mai făcut sport de contact și te ai lovit la urechi sau ceva greco romane box ceva că dacă dai pe internet și scrii urechi de luptători îți arata niste urechi urate, și sfatul meu să arăți bine este sa faci sala și dacă n-ai bani de sala mănâncă 3-4 mese pe zi și fă flotări amdobene cate poți in fiecare zi și te mai uiți pe internet cum se face culturist și pe ormo o sa ai un corp de nota 10, și o sa ai mai multa încredere în tine și o să investești în tine mai mult
Mercii pentru sfat, ideea este ca am facut atletism 6 ani de zile, si 1 an sala, in momentul de fata nu mai fac.
Cat despre sporturi de contact, am facut un pic dar nu m-am focusat pe asta.
prizeFTW întreabă: