In caz ca nu tiai dat seama am vb de baieti. Si nu suntem copii la anul suntem la liceu.
3 idei am... vorba lui napoleon care scuza-ma NAPOLEN : toate femeile din lume sunt CURVE in afara de maicamia si sora mea, dar sa nu uitam ca si ele sunt femei, chiar si in biblie cunoastem cu totii ca femeia este pacatul de asta si sangereaza(niciodata sa nu ai incredere in ceva care sangereaza timp de 5 zile si nu moare ) si 3 femeile sun facute pentru a duce specia mai departe, incubatoare cu strat de carne. deci nu le mai acordati atatea merite si etc.Sunt FEMEI si atat, intr-adevar mai sunt si exceptiile care INATARESC aceste reguli, dar sunt rare, pe cale de disparitie... adica oameni buni acu se *** de la 10 ani. tui emisfera lor dreapta plina de emotie. le plac barbatii rai, sa le jigniti dale si o palma frate, o sa te iubeasca mai tare, cei buni sunt luati de prosti, mi-e mila de tovarasii mei care sufera non stop. facetiva viata baietii mei si sa nu aveti incredere in NICI UNA.
IAR VOI BARBATII care aveti incredere in ele ascultati SPIKE sub papuc sa va reveniti ratatilor.
Haide Ecea...nu toate sunt "proaste" si naive..asta este parerea ta, sunt si destepte si mai putin inteligente ca sa zic asa...
DonyHD întreabă: