| Anecherry a întrebat:

De ce sunt numiti succesul si esecul impostori in viata unei persoane?

Răspuns Câştigător
| flower a răspuns:

Depinde foarte mult pdv din care privesti lucrurile. Da, ai putea spune ca succesul si esecul sunt niste"impostori" in viata noastra, pentru ca de foarte multe ori succesul atrage dupa sine esecul, deci succesul te poate ridica pe culmile fericirii dar te si poate tara in cea mai neagra depresie; succesul poate fi foarte inselator daca nu esti destul de cumpatat incat sa ti in frau limitele inexistente ale imaginatiei; Succesul este garantat de staruinta si autocontrol, iar cand acestea isi pierd puterea isi face aparitia negresit, cealalta fata a succesului, esecul. Autocontrolul nu este nativ, trebuie cultivat si sustinut, de aceea apare esecul, pentru ca la "apogeu" sunt putini cei care pot controla o astfel de stare.

8 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Pentru ca totul in viata asta e relativ. Un esec poate anunta un succes viitor la fel cum un succes poate anunta un esec apropiat.Mai probabila ultima varianta pentru ca ne place sa ne culcam pe o ureche cand avem succeswinking

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Ce mult mi-as dori sa am succes! Sa vad? mi-ar fi impostor?

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Schimbă foarte mult acea persoană, în bine sau nu.
Pa, pa.

soothe
| soothe a răspuns:

Pentru ca sunt exceptii. care de obicei nu confirma regula. "Obisnuitul" (viata de zi cu zi) este cel/cea care in general caracterizeaza o persoana.
De asemenea la succes sau esec unii oameni isi pierd omenia - nu isi mai recunosc oeriginea, prietenii, au reactii coplet aiurea (de fapt poate atunci isi arata adevarata fata; stiu eu?).

| Anecherry explică:

Mihaela, ce te opreste sa ai succes?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil cel ce a spus asta a facut referire la faptul ca acestea reprezinta elemente care perturba liniaritatea si monotonia specifica vietii. Nu-s de-acord, insa, esecul si succesul sunt imanente vietii, in niciun caz exterioare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Impostori? Pentru ca te induc in eroare asemenea unui sarlatan ordinar, iti modifica tie imaginea despre tine in functie de evenimentul-fericit/nefericit- care ti se intampla! Esecul te face sa te gandesti ca nu esti bun de nimic si te arunca intr-o dezamagire cumplita, iar succesul poate si el sa iti distorsioneze imaginea despre tine: ce aripi prinzi, cat de minunat te vezi, orgoliul tau e suprasaturat, ce fericire!
Nu este adevarat, pentru ca nu s-a luat in calcul elementul esential: OMUL! Care, daca e bine croit, nu se lasa influentat nici de esec si nici de succes si ramane Om, indiferent de cat de buna sau de rea e vremea in viata lui!
P. S. Cred ca e cel mai lung raspuns al meu! Ce mi-ai facut?

| poLygoEsiNsaNe a răspuns:

Deoarece dupa majoritatea succeselor urmeaza un esec LAMENTABIL(proprie experietza).