Ca sa-si piarda vremea cu ei cei intelegatori si @Fanaticul cred ca a zis foarte bine.
FucktheSystem a punctat foarte bine...pentru ca n-au cu cine sa fie intelegatori...Cred ca inainte sa cerem intelegere din partea cuiva, ar trebui sa ne gandim cat de intelegatori suntem noi cu ceilalti.
@fanaticdupatine, las', că te-am votat eu. Azi sunt generoasă, nu știu ce se întâmplă cu mine...îi votez pă toți azi, că deh, acum pot.
Buna!
Pentru ca au mintea ingusta, idei fixe, se cred superiori si nu pot fi deschisi catre alte idei.
Bye!
Unii? Probabil Majoritatea? eu zic ca din cauza baniilor! din cauza ca avem prea multa ura in noi' noi dintre o stare buna si una proasta o alegem de fiecare data pe acea proasta
Pentru ca tot ce fac ei este profund egoist si se imbiba cu povesti si ganduri frumoase despre existenta uitand ca trebuie sa lupte pentru ce e mai bun nu sa fraiereasca. Facand o corelatie la jocuri"trebuie sa completezi obstacolele pentru a castiga nu trebuie sa folosesti parole" sau la lectura"citeste cartea pentru a intelege nu te uita la film sau sa citesti rezumatul" din niciuna nu o sa intelegi ce trebuia sa faci.Omul este egoist pentru ca nu vrea greutatile altora doar reusitele si bogatiile