| sessori a întrebat:

De ce sunt uni oameni asa de neintelegatori?

Răspuns Câştigător
| aliceinchains a răspuns:

De ce sunt UNII oamenii sunt așa de agramați? Da, și eu mă întreb.

10 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Ca sa-si piarda vremea cu ei cei intelegatori si @Fanaticul cred ca a zis foarte bine.

| FucktheSystem a răspuns:

Pentru că n-au cu cine să fie înțelegători.

| DianaScorpio a răspuns:

FucktheSystem a punctat foarte bine...pentru ca n-au cu cine sa fie intelegatori...Cred ca inainte sa cerem intelegere din partea cuiva, ar trebui sa ne gandim cat de intelegatori suntem noi cu ceilalti.

| Narcis2007 a răspuns:

Asa e firea lor...

| aliceinchains a răspuns:

@fanaticdupatine, las', că te-am votat eu. Azi sunt generoasă, nu știu ce se întâmplă cu mine...îi votez pă toți azi, că deh, acum pot. big grin

| Silviix3 a răspuns:

Buna!
Pentru ca au mintea ingusta, idei fixe, se cred superiori si nu pot fi deschisi catre alte idei.
Bye!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca partea ta de adevar, straluceste mai tare in ochii tai!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si puteai sa ma votezi @hombre!
Baga-mi-as camasa de forta pe umeras, nu vezi ca au aparut voturile? straight face

| OwnerName a răspuns:

Unii? Probabil Majoritatea? eu zic ca din cauza baniilor! din cauza ca avem prea multa ura in noi' noi dintre o stare buna si una proasta o alegem de fiecare data pe acea proasta laughing

| Kabalan a răspuns:

Pentru ca tot ce fac ei este profund egoist si se imbiba cu povesti si ganduri frumoase despre existenta uitand ca trebuie sa lupte pentru ce e mai bun nu sa fraiereasca. Facand o corelatie la jocuri"trebuie sa completezi obstacolele pentru a castiga nu trebuie sa folosesti parole" sau la lectura"citeste cartea pentru a intelege nu te uita la film sau sa citesti rezumatul" din niciuna nu o sa intelegi ce trebuia sa faci.Omul este egoist pentru ca nu vrea greutatile altora doar reusitele si bogatiile