| DAC a întrebat:

De ce sustinem toti ca vorba lumii nu conteaza, cand de fapt, cei din jurul nostru ne contureaza existenta?

15 răspunsuri:
| Mădă0611 a răspuns:

Pentru ca nu trebuie sa iei ca bun/adevarat tot ce auzi, sa nu-i lasi sa te modeleze cum vor, nu toti iti sunt prieteni, nu toti iti vor binele.
"Everything we hear is an opinion, not a fact. Everything we see is a perspective, not the truth." + "You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks."

| NuMaContrazice a răspuns:

Buna intrebare, da, ce-i din jurul nostru sunt importanti, si tocmai aceasta rivalitate " care e cel mai bun si cel mai bine vazut in ochii celorlalti" duce adesea la barfe si zvonuri care nu sunt adevarate, create de niste oameni gelosi pe ceea ce avem noi si ei nu, asa ca mai bine sa mai faci si ceea ce crezi tu ca e bine, si nu doar ce spun ceilalti.

| Parkmin a răspuns:

Pai le pasa doar celor ce nu au o parere buna despre sine, daca ai avea nu ti-ar pasa, oamenii din ziua de azi isi pierd timpu vorbind despre altii fara sa observe ca de fapt viata lor se distruge.

| WR104 a răspuns:

Pentru ca aveam nevoia de a ne simti in centrul atentiei sau macar sa fim remarcati putin, unii mai mult altii mai putin si mai sunt si cei carora chiar nu le pasa deloc de ce cred ceilalti(neadaptatii).

| Lapusneanu a răspuns:

Ptr ca daca toti iti spun sa dai la drept ca o sa faci bani si bla bla,,,,, iar tie iti place pictura ar fi pacat sa-ti ratezi vocatia

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Pentru ca si eu pot sa conturez existenta multora, daca vreau.

| Kanghu a răspuns:

Pentru ca fiecare om poate privi din perspective diferite. Nu toti gandesc la fel, nu tot ceea ce auzi este adevarat. Invidivul care face schimbari masive in viata lui, bazandu-se pe parerea altora nu este sigur pe sine.

| dragos9234 a răspuns:

Aici este vorba de mai mult decat un cliseu, mie putin imi pasa de ce spun altii despre mine.

| AlexandraAlexutsa a răspuns:

Buna intrebare...

| MasterOfDisaster a răspuns:

Pentru ca ne place sa credem ca suntem independenti, ca traim 'dupa propriile reguli'.

| harciog a răspuns:

Chiar nu m-a interesat sa ma urc pe spatele altuia si judec lumea doar din punctul asta de vedere si stiu ca voi pierde dar n-am ce face pentru ca nu-mi pot calca pe inima, nici macar n-as putea sa-mi iert doar gindul asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta m-am întrebat și eu destul de des.
Sunt genul căreia îi pasă deoarece și eu vreau să fiu ascultată la rândul meu.
Unii consideră că nu au nicio legătură cu societatea, dar nu își dau seama că depind de ea și că nu sunt ei deștepți și ceilalți proști. Acum depinde în care societate ne aflăm și care este nivelul de cultură și înțelepciune.
Poate că nu contează când nu ai legături cu anumite persoane, cum sunt cele pe care nu le cunoști, dar dacă părerea lor este validă sunt două variante: ori să te simți acuzat pe nedrept, ori să nu îți pese, știind că nu este adevărat, fiind o chestie de orgoliu.

| UnBaiatDubios a răspuns:

Trebuie sa ii ascultam pe ceilalti, dar sa nu ne simtim constransi de ceea ce spun.Pe un om liber in gandire vorbele celorlalti il inspira, ii deschid ochii uneori, dar nu il manipuleaza.Problema e ca pentru majoritatea oamenilor e destul de dificil sa procedeze asa.

| TheStory a răspuns:

Pentru ca specia umana nu este obisnuita sa se supuna, sa fie de acord cu altcineva. Vrem sa fim regi propriilor noastre regate. De acea negam existenta extraterestrilor deoarece ei sunt mai avansati si pot sa ne puna in robie doar clipind.

| Sentinel a răspuns:

Sustinem ca nu conteaza pentru a dat impresia ca suntem invulnerabili. In schimb, cei care spun asta sunt cei mai vulnerabili la vorba lumii.